Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari de sănătate pentru Ionuţ Popa! "Am fost la mai mulţi doctori, dar nu ştie nimeni ce am. Nu mă simt bine!"

Probleme mari de sănătate pentru Ionuţ Popa! "Am fost la mai mulţi doctori, dar nu ştie nimeni ce am. Nu mă simt bine!"

Fotbal

Comentarii

Ionuţ Popa a lipsit de pe banca celor de la UTA Arad în meciul cu Oradea din ultima etapă de L2. Tehnicianul de 65 de ani are probleme serioase de sănătate şi are nevoie de investigaţii suplimentare.

"Mister va face o spectroscopie la Timişoara. A fost la 5-6 doctori, la Timişoara, Arad, Iaşi, Budapesta, şi nimeni nu a dat de cap problemei. Prezenţa dânsului ar fi însemnat mult pentru echipă, iar faptul că nu a fost la teren s-a reflectat în modul cel mai  negativ asupra vestiarului. Băieţii au avut un şoc când el nu a apărut în vestiar. Am crezut că este un şoc motivaţional, dar nu a fost aşa", a declarat antrenorul secund al celor de la UTA, Cristian Păcurar, după înfrângerea 3-0 cu Oradea.
 
"Nu ştie nimeni ce am. Am făcut două RMN-uri, am fost la mai mulţi doctori. Am probleme cu ochiul, am avut ameţeli, dureri de cap. Ar putea să fie de la vreo lovitură sau de la nervi, stres. Nu mă simt bine. O să fac o spectroscopie. Asta se face la cap pentru a determina dacă este totul în regulă. O să vedem apoi ce şi cum", a comentat Popa pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: popa 

viewscnt
Articole similare