Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari în Liga I! 3 echipe au interzis la transferuri: ”UEFA ne-a sancţionat”

Probleme mari în Liga I! 3 echipe au interzis la transferuri: ”UEFA ne-a sancţionat”

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni, FCU Craiova şi Gaz Metan au primit interdicţie să transfere jucători din cauza unor datorii.

Probleme mari în Liga I! 3 echipe au interzis la transferuri: ”UEFA ne-a sancţionat”

UEFA a trimis interdicţie la transferuri pentru următoarele echipe din Liga I: Academica Clinceni, FCU Craiova şi Gaz Metan Mediaş.

Oltenii sunt optimişti. Marcel Puşcaş, directorul general al oltenilor, a transmis că există încredere că se va rezolva totul.

„UEFA ne-a sancţionat pentru nişte restanţe de acum 10-12 ani la jucători. Eu am însă încredere că vom putea rezolva totul”, a declarat Marcel Puşcaş, directorul general al oltenilor, pentru GSP.ro. U Craiova 1948 este pe locul 14 în clasamentul din Liga I, cu doar 19 puncte. 

Situaţie disperată la Gaz Metan Mediaş

Situaţia de la Gaz Metan Mediaş a devenit din nou una disperată. Jucătorii sunt neplătiţi de mai bine de cinci luni. Echipa a ieşit din insolvenţă în iunie 2020. Clubul nu mai poate trece acum printr-o altă procedură de insolvenţă, falimentul fiind singura opţiune! 

Gaz Metan este pe locul 13 în Liga I, cu doar 20 de puncte. 

Probleme mari şi pentru Academica Clinceni

Nici Academica Clinceni nu stă mai bine. Federaţia Română de Fotbal a decis să o pedepsească pe Academica până îşi va rezolva probleme financiar anunţă sursa citată anterior. 

De asemenea, Anamaria Prodan ar fi luat decizia de a se retrage de la echipă, la nici o lună de când îşi manifestase interesul de a se implica la club.

La momentul actual, Academica Clinceni ocupă ultima poziţie din Liga 1, cu 11 puncte din 21 de etape, unul în urma lui Dinamo şi la opt de FC U Craiova, ocupanta primului loc ce duce la barajul de promovare/retrogradare.

”U” Cluj a pus ochii pe un jucător din Liga I! Negocierile sunt în toi

Afla mai multe despre: academicagaz metanfcu craiova 

viewscnt
Articole similare