Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari înainte de Islanda - România, semifinala din drumul spre EURO 2020! Anunţ de ultim moment făcut de Răzvan Burleanu: "Nu suntem deloc mulţumiţi"

Probleme mari înainte de Islanda - România, semifinala din drumul spre EURO 2020! Anunţ de ultim moment făcut de Răzvan Burleanu: "Nu suntem deloc mulţumiţi"

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a dezvăluit discuţiile pe care le poartă cu federaţia islandeză în vederea meciului din barajul pentru EURO 2020. Burleanu e nemulţumit de condiţiile de organizare a partidei.

  • Meciurile din semifinalele play-off-ului se vor disputa pe 26 martie, atunci când România se va deplasa în Islanda. Finala, care se va disputa în Ungaria sau Bulgaria, va avea loc pe 31 martie. Turneul final al Campionatului European este programat în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020.

"Acum trei zile s-au întors colegii mei de acolo (n.r. din Islanda). Nu suntem deloc mulţumiţi de planul de pregătire pus la dispoziţie de federaţia din Islanda. Astăzi vom şi informa UEFA despre acest lucru, fiindcă avem nevoie de garanţii suplimentare. Trebuie să luăm în considerare nu doar ca la ora jocului suprafaţa să fie una optimă. În primul rând, să nu fie îngheţată, fiindcă aceasta este provocarea cu care o să ne confruntăm în martie 2020 în Islanda, dar în acelaşi timp, dacă vom fi puşi în situaţia de a merge în altă ţară, pentru a disputa acest meci, atunci pentru suporterii noştri avem nevoie să cunoaştem acest lucru cu mult timp înainte. 

Federaţia din Suedia, ca organizator, nu oferă suficiente garanţii ca la ora jocului, scuze, eram concentrat tot pe federaţia suedeză, cu care am avut nişte contre destul de puternice în aceatsă perioadă de timp, chiar am fost foarte deranjaţi de această abordare. Revin la subiectul Islanda. Federaţia din Islanda nu ne-a oferit suficiente garanţii ca la ora jocului terenul să se prezinte în condiţii optime şi nici planul pe care l-au gândit nu credem că e suficient, astfel încât terenul să arate bine", a declarat preşedintele FRF.  

Răzvan Burleanu a continuat cu un exemplu în privinţa islandezilor: "În ultimii 10 ani, Islanda nu a jucat niciun meci în luna martie acasă. Islandezii consideră că meciul trebuie să se joace şi că vor face tot ceea ce e posibil. Noi, în schimb, ne dorim să avem nişte garanţii că într-adevăr terenul de joc se va prezenta în condiţii optime la ora jocului, fiindcă e un meci decisiv şi nu ne permitem să jucăm oriunde", a adăugat preşedintele federaţiei. 

Afla mai multe despre: razvan burleanunationala romanieiromania islandaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare