Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari la Barcelona! Încă un fundaş s-a "rupt". Ce soluţii mai are Valverde pentru centrul apărării

Probleme mari la Barcelona! Încă un fundaş s-a "rupt". Ce soluţii mai are Valverde pentru centrul apărării

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona nu trece printr-o perioadă foarte bună, chiar dacă în Liga Campionilor merge "ceas". Echipa blaugrana nu a mai câştigat un meci în campionat de cinci etape şi are mari probleme în centrul apărării, acolo unde un alt fundaş a devenit indisponibil.

În timpul meciului de vineri seară, din Liga Naţiunilor, dintre Belgia şi Elveţia, Thomas Vermaelen a părăsit accidentat terenul în minutul 73 şi s-a îndreptat direct către vestiare. 

Chiar dacă momentan nu există informaţii despre cât de gravă este accidentarea belgianului, este un fapt bine cunoscut că acesta are probleme cu accidentările, ceea ce îl pune într-o situaţie extrem de dificilă pe Ernesto Valverde. 

Pentru Barcelona urmează meciul din campionat cu Sevilla, apoi înfruntarea din Liga Campionilor cu Inter şi după aceea El Clasico, cu Real Madrid, iar în Vermaelen intră pe o listă de accidentaţi din care mai face parte şi alt fundaş central, Samuel Umtiti. 

Astfel, Valverde îi mai are la dispoziţie doar pe Pique şi Lenglet în centrul apărării, dar cei doi nu au dat o siguranţă prea mare în ultimele partide. În ultimele cinci meciuri, Barcelona a încasat opt goluri, două de la Girona, două de la Leganes, unul de la Athletic Bilbao, două de la Tottenham şi unul de la Valencia. 

Afla mai multe despre: fc barcelonavermaelenfundasi centraliaccidentaricrizaprobleme 

viewscnt
Articole similare