Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari la Chelsea înaintea duelului cu Zenit! Pe lângă o multitudine de accidentări, un fotbalist de bază al londonezilor a fost depistat cu Covid

Probleme mari la Chelsea înaintea duelului cu Zenit! Pe lângă o multitudine de accidentări, un fotbalist de bază al londonezilor a fost depistat cu Covid

Chelsea

Comentarii

În conferinţa de presă dinaintea duelului cu Zenit, din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, Thomas Tuchel a dezvăluit că Mateo Kovacic, de abia revenit după o accidentare, a fost depistat pozitiv cu Covid.

După un început magnific de sezon, Chelsea a început să arate semne de slăbiciune în ultimele partide, mai ales în Premier League.

În ultimele cinci meciuri de campionat, londonezii au înregistrat două victorii, două remize şi o înfrângere, pierzând avantajul pe care îl aveau, dar şi poziţia de lider al Premier League.

Echipa lui Thomas Tuchel a căzut chiar pe poziţia a treia în clasament, în urma lui Manchester City şi Liverpool, însă diferenţa între cele trei este foarte mică.

Londonezii au dominat autoritar fiecare dintre meciurile în care au pierdut puncte în ultimul timp, împotriva lui Burnley, Manchester United şi West Ham.

Problema fotbaliştilor lui Chelsea a fost că au irosit prea multe ocazii, iar asta se datorează şi accidentărilor de la echipă.

După un început bun, Romelu Lukaku a început să se simtă obosit, iar apoi s-a accidentat, revenind doar recent la antrenamente.

Belgianul a fost utilizat majoritar de bancă, iar Kai Havertz, introdus de obicei în locul lui Lukaku, s-a accidentat şi el acum.

Pulisic a fost accidentat o bună perioadă de timp, iar şi Mount a fost indisponibil câteva meciuri, iar acestea sunt doar problemele pe care le-a avut Chelsea în atac.

Probleme mari la Chelsea înaintea duelului cu Zenit

La meciul cu Zenit, din cinci mijlocaşi centrali de meserie, vor fi disponibili doar doi, Loftus-Cheek şi Saul, în urma accidentărilor lui Jorginho şi Kante.

Kovacic ar fi trebuit să fie dispoiniibl, însă, la o zi după ce revenise după o accidentare, a fost depistat pozitiv cu Covid şi este posibil ca mai mulţi fotbalişti să se infecteze în perioada următoare.

Chiar Thomas Tuchel a fost cel ce a anunţat că mijlocaşul croat va fi indisponibil, în cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu Zenit.

Mateo a venit ieri la antrenament cu un mare zâmbet pe buze şi a fost o plăcere să îl avem înapoi, dar azi a fost testat pozitiv cu Covid.

Sunt conştient că se poate întâmpla asta (n.r. să apară mai multe cazuri) şi nu sunt fericit, nu doar ca antrenor, ci şi ca om.

Dar asta este realitatea la momentul actual şi trebuie să de adaptăm şi să avem grijă de sănătatea fiecăruia”, a declarat Tuchel.

Pe lângă absenţii de la mijlocul terenului, Chelsea nu se va putea baza nici pe Chilwell, Chalobah şi, cel mai probabil, Havertz şi Alonso la ultimul meci din grupele Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: mateo kovacic 

viewscnt
Articole similare