Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari la Dinamo! Un fotbalist de bază, depistat pozitiv cu Covid

Probleme mari la Dinamo! Un fotbalist de bază, depistat pozitiv cu Covid

Dinamo București

Comentarii

Dinamo este la un pas de o nouă lovitură, după ce unul dintre jucătorii săi de bază a fost depistat cu Covid.

În ultimele săptămâni, mai toate ligile importante din Europa au avut parte de amânări ale partidelor, din pricina focarelor de Covid izbucnite la diverse echipe.

Ligile engleze au fost cele mai afectat din top cinci, deşi şi Serie A a început să amâne la rândul său diverse partide.

În Liga 1, până acum în acest sezon, competiţia nu a fost prea afectată de Covid-19, cu doar FCSB suferind cu adevărat din pricina virusului.

Marea rivală ar putea avea şi ea probleme acum, după ce sursele Telekom Sport au dezvăluit că Gabi Torje a fost depistat pozitiv cu Covid.

Căpitanul formaţiei din Ştefan cel Mare este vaccinat şi prezintă doar simptome uşoare, dar ar fi putut împrăştia virusul mai multor coechipieri, aceştia fiind ”în cantonament” la momentul actual.

Probleme mari la Dinamo

În cazul în care un focar de Covid ar izbucni la Dinamo, clubul ar putea fi nevoit să considere cererea amânării primei partide după reluarea campionatului, de pe 21 ianuarie, împotriva lui FC Argeş.

Pe lâgnă absenţa lui Torje, Dinamo nu se va putea baza, cel mai probabil, nici pe Iliev sau Filip, care vor părăsi clubul conform anunţului lui Flavius Stoican.

Cu siguranţă mă voi baza pe jucătorii tineri, pe Geani Creţu, Mihaiu. Sunt trei jucători în care eu cred că au potenţial. Plus ceilaţi care au jucat şi au fost mai mult prezenţi în prima echipă.

Şi mă refer la Borduşanu şi la Bani. Steliano Filip ş-a exprimat foarte clar dorinţa de a pleca, indiferent de ceea ce se întâmplă. Chiar nu mai poate, este blocat psihic, trag de el că să facă antrenamente măcar pentru el, dar nu mai vrea.

A acumulat foarte multe supărări, toată lumea l-a înjurat şi chiar nu mai poate să continue, indiferent cât de mult îmi doresc eu. Nu vreau să stea aici doar de dragul de a sta aici cât este sub contract.

Voi avea o discuţie foarte serioasă cu el, pentru că am nevoie până la urmă de Steliano Filip liniştit la cap, dornic de performanţă, nu aşa cu acumulări de frustrări.

Iliev şi el şi-a exprimat dorinţa (n.r. - de a pleca), pentru că mi-a zis că a priimt în jur de 400 de mesaje în care toată lumea îl critică şi îl înjură, familia nu mai vrea să mai continue aici.

Au primit foarte multe ameninţări încât pentru ei fotbalul acum este pe locul doi", a declarat Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: gabi torje 

viewscnt
Articole similare