Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari la FC U Craiova 1948 după înfrângerea cu FC Argeş! Adrian Mititelu JR. a intrat în vestiar şi a băgat echipa în şedinţă

Probleme mari la FC U Craiova 1948 după înfrângerea cu FC Argeş! Adrian Mititelu JR. a intrat în vestiar şi a băgat echipa în şedinţă

FC U Craiova

Comentarii

FC Argeş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.

După 8 etape jucate, echipa lui Adrian Mutu se află pe locul 12 în clasament, cu doar 8 puncte. În urma înfrângerii din Trivale, Adrian Mititelu JR. s-a enervat şi a intrat în vestiarul echipei. Patronul clubului a băgat jucătorii în şedinţă, potrivit surselor telekomsport.ro. 

Mititelu a stat mai bine de o oră în vestiar şi a anunţat că vor exista sancţiuni. Fanii care au mers la Piteşti au avut gânduri războinice şi au vrut să-i aştepte pe jucători la ieşirea din oraş. Totul s-a încheiat însă pînă la urmă cu o discuţie calmă cu Adrian Mutu.

Declaraţiile lui Mutu după înfrângerea cu FC Argeş

Orice meci pierdut nu e o plăcere pentru antrenor şi pentru echipă. Din păcate suferim la fazele fixe, în ultimele patru meciuri am luat gol din corner sau din penalty. Şi nu din corner, ci din recentrare, când nu suntem atenţi şi pierdem omul. Lucrurile sunt simple, chiar dacă par complicate, trebuie să muncim, să învăţăm din greşeli. În cinci meciuri n-am primit niciun gol din acţiune fluidă a echipelor întâlnite, ci doar din faze fixe, ceea ce mă deranjează. O neatenţie ne costă un meci.

N-are de ce să-mi fie teamă. Patronatul ia decizia pe care o crede de cuviinţă. Eu sunt preocupat să redresez echipa. Sunt profesionist 100%, am făcut tot ce am putut.

Din păcate, rezultatele întârzie să apară şi în ultimele 4 meciuri am luat două puncte. Urmează trei meciuri grele - FCSB, Botoşani, iar apoi derby-ul. Ăsta este fotbalul, se joacă pe goluri şi pe puncte”, a spus Adrian Mutu, la finalul partidei din Trivale.

Afla mai multe despre: fc u craiova-mutu-adrian mititelu jr. 

viewscnt
Articole similare