Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari la FCSB, înaintea partidei de campionat cu Chindia Târgovişte. Bogdan Argeş Vintilă, nevoit să apeleze din nou la juniori

Probleme mari la FCSB, înaintea partidei de campionat cu Chindia Târgovişte. Bogdan Argeş Vintilă, nevoit să apeleze din nou la juniori

Fotbal

Comentarii

FCSB va juca duminică, 20 octombrie, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, locul unde îşi dispută Chindia Târgovişte meciurile din Liga l, într-un duel din etapa a Xlll-a. Blestemul accidentărilor continuă să planeze asupra formaţiei patronate de Gigi Becali.

Antrenorul principal al celor de la FCSB, Bogdan Argeş Vintilă are mari probleme de lot înaintea confruntării cu Chindia, iar regula jucătorilor sub 21 de ani îi dă mari bătăi de cap. Nu se poate baza la acest meci pe jucătorii obişnuiţi care îndeplineau această regulă. 

Florinel Coman şi Răzvan Oaidă sunt suspendaţi pentru acest meci, iar Dennis Man s-a accidentat în partida pe care naţionala de tineret a României a câştigat-o la Voluntari, în compania Irlandei de Nord, scor 3-0, în calificările Campionatului European din 2021. Chiar dacă a continuat pe teren încă 31 de minute, starea lui Dennis Man nu era una foarte bună, iar conducerea roş-albaştri vor să-l protejeze la această partidă. De asemenea, Dragoş Nedelcu a revenit la antrenamente, însă nu poate reprezenta o soluţie viabilă pentru primul 11.

În aceste condiţii, cei care rămân eligibili pentru "regula U21" sunt Olimpiu Moruţan şi portarul Andrei Vlad, cel care îl va scoate dintre buturi pe Cristian Bălgrădean. Vintilă nu se va putea baza nici pe mai vechii accidentaţi din echipă: Mihai Pintilii, Ovidiu Popescu, Lucian Filip, Alexandru Stan, Aristidis Soiledis şi Claudiu Belu.

Echipa probabilă: Vlad - Creţu, Planic, Cristea, Panţîru - Vînă, Tănase, Moruţan - Moutinho, Popa - Hora. 

Tot din cauza accidentărilor, Vergil Andronache, fostul antrenor al celor de la FCSB, a apelat la 4 juniori din cadrul clubului pentru partida cu FC Voluntari, din etapa a V-a: Ardelean, Botezatu, Perianu, Şerban. Nu a fost cu noroc, FC Voluntari s-a impus atunci cu 3-1. Nu este exclus la meciul cu Chindia Târgovişte, Vintilă să apeleze din nou la jucătorii din propria ogradă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare