Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Chiricheş la Napoli. Şanse infime să joace în echipa lui Carlo Ancelotti

Probleme mari pentru Chiricheş la Napoli. Şanse infime să joace în echipa lui Carlo Ancelotti
Comentarii

Raul Albiol a părăsit-o pe Napoli în această vară şi părea că în sfârşit Vlad Chiricheş ar fi putut deveni un titular constant în echipa lui Carlo Ancelotti. Însă antrenorul formaţiei de pe San Paolo a cerut întăriri în defensivă, aşa că Napoli a cumpărat unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi centrali din Serie A.

Konstantinos Manolas a ajuns pe San Paolo, în schimbul a 36 de milioane de euro. După cinci ani pe Olimpico, grecul de 28 de ani a semnat tot pe cinci ani cu Napoli, cu un salariu de 4,5milioane de euro plus bonusuri, pe sezon. Cel mai probabil, Manolas va face pereche în centrul defensivei lui Napoli cu Kalidou Koulibaly, iar Chiricheş va fi din nou a treia opţiune pentru Ancelotti.

În acelaşi timp s-a perfectat şi un transfer pe axa inversă, Napoli - Roma. Amadou Diawara  a fost transferat pe Olimpico pentru 21 de milioane de euro.

Kostas Manolas are 206 partide disputate în tricoul Romei, în care a marcat de opt ori şi a oferit şapte pase de gol. Grecul nu a caştigat niciun trofeu cu Roma.

Afla mai multe despre: vlad chirichesnapolias romamanolas 

viewscnt
Articole similare