Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Cristi Tănase: ”Are o pubalgie. Sunt două variante”. Primele impresii după debutul lui Fatai

Probleme mari pentru Cristi Tănase: ”Are o pubalgie. Sunt două variante”. Primele impresii după debutul lui Fatai

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a remizat în deplasarea cu Mioveni, scor 0-0. În urma partidei, antrenorul în acte ale echipei, Mihai Ianovschi a vorbit despre jocul prestat, accidentarea lui Tănase şi debutul lui Kehinde Fatai.

CS Mioveni şi FC Argeş au disputat un meci sărac în ocazii, în a 11-a etapă a Ligii 1. Niciuna dintre echipe nu a avut faze importante de a înscrie, astfel că tabela arăta tot 0-0 la finalul partidei. Kehinde Fatai şi Iasmin Latovlevici au debutat pentru oaspeţi, dar nu au putut influenţa decisiv rezultatul.

Întrebat de primul meci al nigerianului, Ianovschi a surprins şi a afirmat că rpestaţia i s-a părut una peste aşteptări. În plus, antrenorul lui FC Argeş a vorbit despre motivul pentru care l-a schimbat pe Cristi Tănase, decarul piteştenilor suferind de pubalgie.

Probleme mari pentru Cristi Tănase

Azi multă încârcenare, prea puţin fotbal, un plus pentru nivelul din prima repriză, au apelat la mingea lungă, ne-au pus probleme. A doua repriză am schimbat sistemul, dar nu am putut să ne apropiem de poartă. E a şaptea partidă când nu primim gol, dar în atac... Aş evita să fac remarci individuale după meci, la cald, dar Kehinde mai are nevoie de timp.

Din punctul nostru de vedere, evoluţia lui a fost peste aşteptări. După un an de pauză, e nevoie de timp, dar a arătat astăzi că e un jucător de calitate. Tănase are o pubalgie, nici la antrenamente nu e la 100%. La el sunt două varinate, ori duce aceste dureri, ori se oprează, ceea ce ar însemna o lungă perioadă de recuperare”, a declarat Ianovschi.

Afla mai multe despre: cristi tănasekehinde fataifc argeşmioveni argeş 

viewscnt
Articole similare