Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru FC Koln! Doi dintre cei mai promiţători fotbalişti ai clubului au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus

Probleme mari pentru FC Koln! Doi dintre cei mai promiţători fotbalişti ai clubului au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus

Bundesliga

Comentarii

Formaţia germană FC Koln a anunţat, sâmbătă, că doi dintre jucătorii săi au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Salih Ozcan şi Tim Lemperle sunt cei doi jucători infectaţi cu COVID-19, potrivit publicaţiei franceze l’Equipe. Cei doi se află acum în carantină la domiciliu.

Clubul german a precizat, conform sursei citate, că a fost testată pozitiv şi o persoană din “personalul extern” al formaţiei din Bundesliga.

Salih Ozcan este un mijlocaş central german, în vârstă de 22 de ani, crescut în academia lui FC Koln. În sezonul 2019-2020 a fost împrumutat la Holstein Kiel, echipă din liga a doua germană, pentru care a jucat 31 de meciuri, a înscris şase goluri şi a oferit colegilor săi alte şapte pase decisive. 

Ozcan a jucat până acum pentru toate reprezentativele de tineret ale naţionalei Germaniei şi este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 2,7 milioane de euro.

Celălalt tânăr fotbalist, Tim Lemperle joacă pe postul de aripă dreapta şi este un german în vârstă de doar 18 ani. A prins în sezonul recent încheiat primele 15 minute în tricoul lui FC Koln, în Bundesliga. 

Cu toate acestea, s-a făcut mai mult remarcat la grupele de juniori, unde a marcat trei goluri şi a dat opt assisturi în 17 partide, în toate competiţiile în care a evoluat. Transfermarkt îl cotează pe Lemperle la 300.000 de euro.

Afla mai multe despre: fc kolngermaniabundesliga 

viewscnt
Articole similare