Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Nicolae Dică! Antrenorul nu va avea în primul stagiu de pregătire din 2018, trei dintre cei mai importanţi jucători ai echipei

Probleme mari pentru Nicolae Dică! Antrenorul nu va avea în primul stagiu de pregătire din 2018, trei dintre cei mai importanţi jucători ai echipei

FCSB

Comentarii

Campionatul a intrat în vacanţă, dar Nicolae Dică n-are timp de pauză şi se gândeşte cum să rezolve problemele pe care le are cu jucătorii accidentaţi.

În acest moment Benzar, Planici, Bălaşa, Budescu, Alibec, Teixeira şi De Amorim sunt accidentaţi şi n-au putut fi folosiţi în ultimul meci din acest an cu Viitorul. La finalul partidei de duminică seară, tehnicianul a anunţat că pentru unii dintre fotbalişti problemele medicale sunt mult mai grave, iar şansele ca aceştia să meargă în primul stagiu de pregătire din 2018 sunt destul de mici.

Mihai Bălaşa, Bogdan Planic şi Constantin Budescu au şanse infime să facă parte din lotul pe care Dică îl va avea la dispoziţie pentru primul cantonament al iernii, unul în care FCSB va pleca în jurul datei de 8 ianuarie 2018. Accidentările grave suferite de primii doi vor ţine, practic, centrul defensivei FCSB departe de gazon până la finalul lunii ianuarie. 

Conform lui Nicolae Dică, în ceea ce îl priveşte pe Budescu, deocamdată data revenirii sale nu poate fi anticipată, însă sunt slabe şanse ca acesta să fie apt sută la sută pentru primul cantonament. Cel mai probabil, cei trei vor face antrenamente separate de recuperare pe toată durata cantonamentului din Turcia.

Afla mai multe despre: benzarplanicibălaşabudescualibecteixeiraamorimaccidentaristeauafcsbproblemedica 

viewscnt
Articole similare