Experiențe împreună.
You are here:

Probleme mari pentru o echipă din Liga 1: "Clubul are 3 milioane de lei datorii numai la stat, plus la furnizori şi alte datorii!"

Probleme mari pentru o echipă din Liga 1: "Clubul are 3 milioane de lei datorii numai la stat, plus la furnizori şi alte datorii!"

CSM Poli Iași

Preşedintele executiv al clubului de fotbal Politehnica Iaşi, Adrian Ambrosie, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că echipa din Copou riscă să nu primească licenţa pentru sezonul viitor din cauza datoriilor.

"Clubul are 3 milioane de lei datorii numai la stat, plus la furnizori şi alte datorii, care sunt salariile jucătorilor pe luna decembrie. Clubul este într-un deficit foarte mare, în urma încadrării unor persoane în club şi riscă să nu ia licenţa, iar Consiliul Director a decis să restructureze anumite posturi în club, le vom anunţa la momentul potrivit'', a spus Ambrosie.

Ambrosie a vorbit, totodată, de un ''dezastru financiar'' de când la club a venit investitorul Horia Sabo şi echipa sa managerială şi l-a acuzat pe acesta că a investit la club doar ''un împrumut''.

Adrian Ambrosie a mai spus că speră în păstrarea nucleului de bază al lotului şi la perfectarea câtorva transferuri, ''cel puţin la nivelul mediei echipei'', pentru acoperirea unor posturi deficitare, cum a cerut antrenorul Flavius Stoican.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta