Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Real Madrid! După patru ore în care au fost blocaţi în avion, fotbaliştii Realului au ajuns în sfârşit la Pamplona

Probleme mari pentru Real Madrid! După patru ore în care au fost blocaţi în avion, fotbaliştii Realului au ajuns în sfârşit la Pamplona

Real Madrid

Comentarii

Jucătorii de la Real Madrid au fost blocaţi în avion timp de patru ore. Au ajuns cu întârziere mare la Pamplona, înainte de meciul direct cu Osasuna. Problemele au fost cauzate de vremea nefavorabilă

Update: Cu o întârizere mare, formaţia Real Madrid a aterizat în sfârşit la Pamplona. Jucătorii au fost blocaţi în avion, pe aeroport, timp de patru ore. Oficialii madrileni, dar şi fotbaliştii lui Zinedine Zidane erau foarte nervoşi la aterizare.

 


Real Madrid este blocată pe aeroportul Adolfo Suarez Madrid Barajas. Jucătorii şi staff-ul blanco au mai bine de o oră de când stau în avion aşteptând decolarea.

Potrivit presei spaniole, pista aeroportului este îngheţată, detaliu care a împiedicat decolarea avionului.

AS scrie că atât jucătorii, cât şi staff-ul tehnic şi oficialii clubului sunt extrem de iritaţi. Zăpada care a căzut cu intensitate asupra Madridului afectează deplasarea campioanei Spaniei spre Ţara Bascilor.

”Nici nu ştim la ce oră o să ajungem. Sau dacă vom putea ajunge” a explicat o voce autorizată din conducerea madrilenilor, pentru cotidianul AS.

Probleme sunt şi pentru Athletic Bilbao. Formaţia pregătită de Marcelino Garcia Toral nu a putut ateriza, şi a fost nevoită să revină la Bilbao.

Spania este afectată de ninsorile picate în ultimele zile. Potrivit MAE, autorităţile din Spania au anunţat:

• Cod roşu de ninsori pentru comunităţile Madrid şi Castilla la Mancha;
• Cod portocaliu de ninsori pentru comunităţile Andaluzia, Aragon, Castilla y Leon, Catalonia, Extremadura, Murcia, Valencia şi oraşul autonom Ceuta;
• Cod galben de ninsori  pentru comunităţile Asturias, Insulele Baleare, Cantabria, Galicia, Navarra şi Ţara Bascilor.

De asemenea, pentru Comunitatea Autonomă Andaluzia a fost emis şi un cod portocaliu de ploi abundente şi intensificări ale vântului.

  • Partida Osasuna Pamplona - Real Madrid va fi în direct la Telekom Sport, sâmbătă de la ora 22.00. Athletic Bilbao joacă în deplasare la Atletico Madrid, de la ora 17:15, ora României. De asemenea, meciul va fi în direct la Telekom Sport. Ambele partide sunt însă în acest moment sub semnul întrebării. Rămâne de văzut dacă se vor putea disputa sau nu.

Afla mai multe despre: real madridaviondecolare avion 

viewscnt
Articole similare