Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Real Madrid! Varane are COVID şi ratează meciul Liverpool şi El Clasico

Probleme mari pentru Real Madrid! Varane are COVID şi ratează meciul Liverpool şi El Clasico

Real Madrid

Comentarii

Fundaşul central francez Raphael Varane a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi nu va juca în meciul cu Liverpool din Liga Campionilor, informează marca.com.

"Real Madrid anunţă că jucătorul nostru Raphael Varane a avut un rezultat pozitiv la testul COVID-19 care a fost efectuat în această dimineaţă", a fost comunicatul scurt al clubului madrilen.

Fundaşul de 27 de ani este al şaselea jucător din echipa Real Madrid care a contractat virusul, după Militao, Hazard, Casemiro, Luka Jovici şi Nacho.

Nacho este ultimul jucător care a avut rezultate pozitive, la sfârşitul lunii ianuarie şi a fost indisponibil 12 zile. Antrenorul Zinedine Zidane va avea dificultăţi în a forma compartimentul defensiv, ţinând cont că şi Sergio Ramos este accidentat. Nacho Fernandez şi Eder Militao sunt variantele pentru defensiva Realului.

Varane va rata şi El Clasico, derbiul cu Barcelona, care va avea loc sâmbătă, de la ora 22.00, în direct la Telekom Sport. 

Meciul Real Madrid - Liverpool se dispută, marţi, de la ora 22.00, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor şi va fi de asemenea în direct la Telekom Sport. Eden Hazard şi Dani Carvajal sunt şi ei indisponibili pentru această partidă.

Afla mai multe despre: raphael varanereal madrid 

viewscnt
Articole similare