Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Simona Halep la Australian Open. Ce nu s-a văzut în meciul pierdut: "Mi-a fost rău, m-am simţit puţin ameţită". Prima reacţie

Probleme mari pentru Simona Halep la Australian Open. Ce nu s-a văzut în meciul pierdut: "Mi-a fost rău, m-am simţit puţin ameţită". Prima reacţie

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, care va părăsi top 20 mondial după eliminarea de la Australian Open 2022, a vorbit despre problemele întâmpinate în optimile de finală.

Prima reacţie a Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open

Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4, de franţuzoaica Alize Cornet, locul 61 WTA, în optimile de finală ale Australian Open.

Cornet s-a impus după un meci care a durat două ore şi 33 de minute. Halep a acuzat probleme fizice începând din setul al doilea.

“Am fost la un pas să mă retrag, eram foarte obosită. Am simţit că ea începe să cadă şi am continuat. Am luptat pentru fiecare minge, chiar dacă nu cu multă încredere. A fost o bătălie pe o căldură puternică. Cornet a fost mai puternică pe final. Victoria ei e meritată. Este muncitoare şi îi doresc mult noroc. Sper să-şi îndeplinească visul, sunt alături de ea.

Cred că am jucat bine, dar am ratat câteva oportunităţi. Sunt fericită de felul cum am luptat azi, dar şi de cum am jucat aici. Rămân cu partea pozitivă”, a spus Simona Halep, conform puntodebreak.com.

Fostul lider mondial şi-a continuat mărturia: "Nu sunt accidentată, ceea ce e bine. Dar căldura m-a afectat în primul set. Mi-a fost rău, m-am simţit puţin ameţită. E greu să joci în căldură şi n-am fost pregătită pentru asta. Ea a fost puţin mai puternică şi de aceea cred că a câştigat", a adăugat Simona Halep. 

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 328.000 de dolari australieni (207.000 de euro) şi cu 240 de puncte WTA.

Simona Halep a fost finalistă în 2018 la Melbourne Park, fiind întrecută în ultimul act de Caroline Wozniacki, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4. La ediţia din 2021, românca a fost eliminată în sferturi de Serena Williams, cu 6-3, 6-3.

Pentru că în această lună se scad punctele de la ediţia din 2020 a Australian Open, la care a jucat în semifinale, Halep va coborî în clasamentul WTA pe locul 25 mondial.

 

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep alize cornetsimona halep australian open 

viewscnt
Articole similare