Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru un jucător eliminat de la Campionatul Mondial! A fost arestat după ce a ucis un om. Cum s-a întâmplat tragedia

Probleme mari pentru un jucător eliminat de la Campionatul Mondial! A fost arestat după ce a ucis un om. Cum s-a întâmplat tragedia

Cupa Mondială

Comentarii

A fost la Campionatul Mondial şi a trăit cele mai frumoase zile din cariera de fotbalist, dar totul s-a schimbat în momentul în care a revenit în ţara natală.

Amine Harit, fotbalist care a fost prezent cu naţionala Marocului la Mondialul din Rusia, trăieşte o adevărată dramă. Tânărul jucător de 21 de ani a fost arestat, după ce a fost implicat într-un accident rutier care s-a soldat cu moartea unei persoane.

Harit, fotbalistul lui Schalke 04, se afla la volan şi a pierdut controlul maşinii, intrând pe trotuar şi acroşând un pieton. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, dar nu a supravieţuit. Harit a fost arestat imediat după tragedie, dar apoi a fost lăsat să plece acasă, ziua următoare.

"Directorul sportiv al echipei, Christian Heidel, a reuşit să-l contacteze pe Harit, care e în stare de şoc. Jucătorul ne-a descris cele întâmplate. Ca şofer al maşinii, el spune că nu a avut cum să evite impactul cu pietonul. După ce a fost la secţia de poliţie, a plecat acasă şi în prezent e cu familia sa, în Maroc. Gândurile noastre sunt alături de victima accidentului. Condoleanţe!", a fost mesajul postat de Schalke.

Afla mai multe despre: haritmondialtragediecm 2018 

viewscnt
Articole similare