Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru un stelist: "Când eşti la Steaua şi ţi-e frică de minge, la revedere, nu mai stai nici pe bancă!"

Probleme mari pentru un stelist: "Când eşti la Steaua şi ţi-e frică de minge, la revedere, nu mai stai nici pe bancă!"

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul Cătălin Golofca va mai primi şanse de a-şi arăta că are valoare de Steaua, spune Becali, deşi fotbalistul venit de la Botoşani nu a fost în lotul pentur derby.

"Golofca cum să fie pe bancă dacă el când a jucat cu CFR şi primea mingea îi zicea <ia-o tu, adversarule, că mi-e frică de ea>? Cum să joci la Steaua şi să-ţi fie frică de minge? Când eşti la Steaua şi ţi-e frică de minge, la revedere, nu mai stai nici pe bancă. Eu mai am încă încredere, deşi după meciul de la CFR am rămas blocat. O să-l mai vedem două, trei meciuri. După care îl dăm, nu la Botoşani, poate prin alte părţi. La Steaua, nu ai valoare, nu stai pe bancă", a afirmat omul de afaceri.

"N-am zice nu niciodată. Dar cred că va mai avea şanse până în iarnă să se impună şi sper să o facă. Nu întâmplător a ajuns la Steaua, a arătat calităţi. Steaua are un altfel de joc. La noi ştiţi ce evoluţii a avut, a marcat, ne-a ajutat foarte mult. O revenire nu e exclusă, pentru că noi şi Steaua îl avem în coproprietate. Vom vedea în iarnă ce soluţii sunt, pentru că şi noi vom mai aduce 1-2 jucători", a declarat Şfaiţer la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: catalin golofcasteauafcsbproblemeexcluderegigi becaliscandal 

viewscnt
Articole similare