Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Valentin Calafeteanu! Tânărul rugbyst putea rămâne fără un rinichi

Probleme mari pentru Valentin Calafeteanu! Tânărul rugbyst putea rămâne fără un rinichi

Rugby

Comentarii

Rugbyul este un sport periculos, iar consecinţele accidentarilor pot deveni cu adevărat dramatice. Cel mai bun exemplu este Valentin Calafeteanu, care a fost la un pas de a-şi pierde un rinichi.

30 aprilie 2017. Ultima etapă a sezonului regulat. Minutul 60 al confruntării dintre Steaua şi CSM Bucureşti. Valentin Calafeteanu paseză, iar Florin Surugiu intervine cu un placaj întârziat. A fost momentul în care a început calvarul pentru jucătorul lui CSM.

"Am simtit o durere şi prima data am crezut că mă doare ficatul, dar după meci, am ajuns acasă şi starea mea s-a înrăutăţit, şi m-am dus la urgenţă. A fost un hematom forte mare de aproximativ 9-10 centimetri şi chiar şi la 48 de ore de la meci, eu încă mai sangeram", a declarat Valentin Calafeteanu la Dolce Sport.

9 zile a stat internat Calafeteanu, însă perioada de repaus total va de încă 3 luni.

"Rinichiul, în urma hematomului s-a deplasat foarte mult. În spital numai asta mi se spunea, că o sa-mi extirpe rinichiul, că nu o să mai fac rugby, că trebuie sa ma apuc de altceva, că din ce traiesc eu",
a mai spus Calafeteanu la Dolce Sport.

Cu toate acestea însă, Calafeteanu nu a lăsat loc pentru resentimente.

Echipa lui Calafeteanu, CSM Bucureşti va juca finala mică a superligii naţionale de rugby, duminică de la ora 17:00 în direct pe dolce sport 2.

viewscnt
Articole similare