Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Victor Piţurcă, înaintea derby-ului cu CFR Cluj! "U" Craiova atacă fotoliul de lider fără doi titulari

Probleme mari pentru Victor Piţurcă, înaintea derby-ului cu CFR Cluj! "U" Craiova atacă fotoliul de lider fără doi titulari

Fotbal

Comentarii

Tehnicianul celor de la "U" Craiova, Victor Piţurcă este obligat să atace primul loc în Liga l, fără doi jucători extrem de importanţi. Oltenii joacă sâmbătă, de la ora 20.30, pe terenul celor de la CFR Cluj, într-o partidă din etapa a Xlll-a a Ligii l. Meciul este transmis pe Telekom Sport 1.

Dacă situaţia lui Nicuşor Bancu situaţia era una clară - suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene - o nouă problemă îi dă mari bătăi de cap fostului selecţionerului. Golgeterul bosniac Elvir Koljic s-a accidentat din nou şi nu va putea evolua în partida contra celor de la CFR Cluj.

Atacantul revenise de o bucată de timp în angrenjaul echipei, după o accidentare extrem de gravă, chiar reuşise să marcheze împotriva Viitorului şi părea că totul îşi va reveni la normal. Nu a fost să fie. O nouă accidentare îi dă planurile peste cap lui Victor Piţurcă, cel care trebuie să se bazeze în atac pe tinerii Andrei Ivan, Luis Niţu, Jovan Markovic şi Raoul Baicu sau portughezul Carlos Fortes.

Bosniacul Goran Zakaric şi sârbul Uros Cosic fac parte din lotul echipei craiovene, se antrenează cot la cot cu colegii lor şi au şansa să apară în "primul 18" la partida cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare