Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme medicale pentru Gică Hagi? Scenariul lui Cornel Dinu despre retragerea ”Regelui” de pe banca Viitorului

Probleme medicale pentru Gică Hagi? Scenariul lui Cornel Dinu despre retragerea ”Regelui” de pe banca Viitorului

Farul Constanța

Comentarii

Cornel Dinu a lansat o nouă ipoteză legată de retragerea lui Gică Hagi din funcţia de antrenor de la echipa pe care o patronează, Viitorul Constanţa.

Dinu ia în calcul ca Regele fotbalului românesc să aibă o problemă medicală, cauzată de implicarea sa ridicată la echipă, ajungând astfel să se ”consume”.

”Hagi nu avea răbdare vizavi de antrenor atât timp cât el era totul acolo. Era omul care se consuma de la 8 dimineaţa până la 11 seara. Hagi e cam singurul care dă înapoi fotbalului ceea ce fotbalul i-a dat lui. E un caracter foarte frumos, e temperamental. Absenţa lui de acolo este exact ca vorba aceea: «Când pisica nu-i acasă, şoarecii sunt pe masă».

Hagi ştia să facă pregătire, avea atitudine. Aduceţi-vă aminte cum ardea pe marginea terenului. Ceva se petrece cu el. Sper să nu fie ce am auzit, să aibă şi el, săracul, un moment de decădere. Poate să aibă o anumită suferinţă medicală. Îi doresc numai sănătate.”, a declarat Dinu, la Telekom Sport.

Gică Hagi (55 de ani) a renunţat, la începutul acestui an, la funcţia de antrenor la Viitorul Constanţa. Hagi s-a aflat pe banca Viitorului din septembrie 2014, adunând 111 victorii, 55 de remize şi 78 de înfrângeri. Cea mai mare performanţă a sa a fost câştigarea titlului de campion din sezonul 2016-2017.

 

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare