Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Alexandru Maxim, în Germania. Dorit de mai multe formaţii din Turcia, fotbalistul român poate "sfârşi" la Mainz

Probleme pentru Alexandru Maxim, în Germania. Dorit de mai multe formaţii din Turcia, fotbalistul român poate "sfârşi" la Mainz

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul român Alexandru Maxim (30 de ani) întâmpină dificultăţi în a rămâne în Turcia. Cluburile care şi-au exprimat interesult pentru jucător, nu sunt dispusă la eforturi financiare considerabile.

Alexandru Maxim a evoluat în ultimele şase luni la Gaziantep, sub formă de împrumutu de la FSV Mainz, şi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei antrenate de Marius Şumudică. Gaziantep a încheiat sezonul pe locul 8, cu Alexandru Maxim în postul de coordonator, echilibrul de la mijlocul terenului.

Revenit în Germania, semnalele au fost că Alexandru Maxim se va întoarce în Turcia. Antalyaspor a recunoscut că este foarte interesată de jucătorul român. În acelaşi timp, Marius Şumudică şi-a mandatat conducere să rezolve transferul definitiv al conaţionalului său.

Cu toate acestea, jurnaliştii nemţi de la "Kicker" anunţă că niciuna dintre echipe nu este dispusă să ofere suma de transfer cerută de Mainz, dar nici un salariu care să egaleze suma pe care românul o primeşte în Germania. În consecinţă, Alexandru Maxim are şanse foarte mari să rămână la Mainz din această vară, alături de care are contract până în vara lui 2021.

În acest sezon, la Gaziantep, Alexandru Maxim a izbutit 7 goluri şi 2 pase de gol în campionatul Turciei, în 15 meciuri. Transfermarkt îl cotează pe român la 1,6 milioane de euro. În cariera sa, Maxim a mai evoluat pentru Espanyol B, Pandurii şi Stuttgart, înainte să se transfere la FCSB Mainz.

Pentru naţionala României, Maxim are 39 de meciuri şi 5 goluri.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare