Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Barcelona! Doar trei fotbalişti acceptă ca salariile lor să fie diminuate

Probleme pentru Barcelona! Doar trei fotbalişti acceptă ca salariile lor să fie diminuate

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona se confruntă cu probleme majore de ordin financiar din cauza pandemiei de coronavirus, ceea ce se vede şi din campania de transferuri din această vară. Conducerea catalană nu şi-a permis să realizeze transferurile lui Lautaro Martinez şi Memphis Depay.

Oficialii Barcelonei au hotărât să reducă salariile tuturor celor din club cu 30 %. Jurnaliştii de la AS susţin că decizia va fi aplicată în maximum trei săptămâni.

Pe lângă problemele din vestiarul blaugrana, provocate de rezultatele slabe înregistrate în sezonul trecut, hotărârea conducerii Barcelonei pare să dinamiteze starea de spirit deja tensionată. Doar trei jucători fotbalişti sunt de acord, în acest moment, ca salariile să le fie diminuate: portarul Marc-Andre ter Stegen, fundaşul Clement Lenglet şi mijlocaşul Frenkie De Jong.

În cazul lui ter Stegen, decizia sa este un pic surprinzătoare. Presă spaniolă a scris că germanul nu ar fi fost de acord să îşi prelungească înţelegerea cu Barcelona, după 2022, dacă salariul său nu ar fi crescut considerabil. 

Afla mai multe despre: barcelonasalariimarc-andre ter stegenclement lengletfrenkie de jong 

viewscnt
Articole similare