Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Benzema! 10 luni de închisoare şi amendă pentru atacantul lui Real Madrid

Probleme pentru Benzema! 10 luni de închisoare şi amendă pentru atacantul lui Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Karim Benzema (33 de ani) are, din nou, probleme pe plan personal, dacă în plan fotbalistic lucrurile în merg perfect de mai multă vreme. Procurorul de caz din dosarul în care l-ar fi şantajat pe Mathieu Valbuena a cerut 10 luni de închisoare cu suspendare pentru atacantul lui Real Madrid.

Probleme pentru Benzema! 10 luni de închisoare şi amendă pentru atacantul lui Real Madrid

O problemă din 2015 îl "bântuie" pe Karim Benzema şi la şase ani distanţă, în 2021. Procurorul care se ocupă de dosarul în care Karim Benzema şi alţii sunt acuzaţi că l-au şantajat pe Mathieu Valbuena cu un filmuleţ în care apare în ipostaze sexuale a cerut 10 luni de închisoare cu suspendare pentru atacant, după analiza probelor, scrie RMC Sport.

Sursa citată mai notează faptul că, pe lângă sentinţa cu închisoarea, pentru Benzema e cerută şi o amendă de 75.000 de euro.

"Cazul Valbuena", explicat

Acum aproape şase ani, în iulie 2015, Karim Benzema, alături de Djibril Cisse şi alţi oameni, ar fi încercat să-l şantajeze pe Mathieu Valbuena pentru a obţine bani de pe urma acestuia cu difuzarea unui clip video care conţine scene explicite de sex, în care a apare fotbalistul lui Olympiakos, care între timp a ajuns la 36 de ani. Jucătorul de la Real Madrid a fost judecat în noiembrie 2015 pentru "complicitate la tentativă de şantaj şi participare la o asociere de răufăcători". Mai mult, Benzema a fost şi arestat pentru câteva zile în acest caz.

Afla mai multe despre: karim benzemainchisoarevalbuena 

viewscnt
Articole similare