Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Bogdan Planic la noua sa echipă. Motivul pentru care n-a fost până acum nici măcar rezervă

Probleme pentru Bogdan Planic la noua sa echipă. Motivul pentru care n-a fost până acum nici măcar rezervă

FCSB

Comentarii

Bogdan Planic a semnat pe 6 septembrie cu Maccabi Haifa, dar n-a apucat să debuteze deoarece are probleme cu pregătirea fizică. Jurnaliştii din Israel scriu că fostul fundaş al FCSB-ului ar avea nevoie de două săptămâni pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică.

Bogdan Planic a reuşit în cele din urmă să-şi găsească un club şi a semnat cu Maccabi Haifa, după ce a rupt unilateral contractul cu FCSB. Însă fundaşul în vârstă de 28 de ani are probleme cu pregătirea fizică şi n-a apucat să joace niciun minut pentru noua sa echipă. 

Probleme pentru Planic. Este în urmă cu pregătirea fizică

Planic s-a transferat la Maccabi Haifa şi a fost prezentat pe 6 septembrie, însă până acum n-a prins niciun minut, deşi a fost anunţat ca o super lovitură reuşită de clubul din Israel. La ultimul meci, victorie cu 3-1 în faţa lui Beer Sheva, n-a fost nici măcar rezervă.
Ziariştii de la https sport5.co.il scriu însă că Bogdan Planic are probleme cu pregătirea fizică. În ultima parte a contractului cu FCSB, fundaşul de 28 de ani nu s-a antrenat alături de ceilalţi jucători, după ce a intrat în conflict cu Gigi Becali. Apoi, a rupt unilateral contractul şi a ratat astfel pregătirea de dinaintea sezonului.
Acum, Planic are probleme cu pregătirea fizică şi va trebui să mai aştepte până când va juca primul său meci pentru Maccabi Haifa. 

Probleme şi cu legitimarea pentru Bogdan Planic?

Presa din Israel mai scrie că şefii lui Maccabi Haifa sunt la curent cu situaţia dintre Bogdan Planic şi FCSB. Jucătorul sârb a rupt unilateral contractul şi Gigi Becali a anunţat că echipa care îl legitimează riscă să plătească daune de 10 milioane de euro - clauza de reziliere pe care Planic o avea. Este motivul pentru care transferul lui Planic la Goeztepe a picat.
Însă cei de la sports.walla.co.il scriu că Asaf Ben Dov - preşedintele lui Maccabi Haifa - şi-a asumat riscul şi chiar a reuşit să obţină de la FIFA dreptul de a-l legitima pe Bogdan Planic, până când conflictul dintre FCSB şi jucător va fi rezolvat. Se pare însă cu lui Planic încă nu i-a sosit cartea verde. 

 

Afla mai multe despre: bogdan planic 

viewscnt
Articole similare