Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Bratu la Dinamo | Un jucător s-a accidentat la spate şi a plecat în Germania pentru a se trata la o clinică privată

Probleme pentru Bratu la Dinamo | Un jucător s-a accidentat la spate şi a plecat în Germania pentru a se trata la o clinică privată

Dinamo București

Comentarii

Ehmann, care are dublă cetăţenie, română şi germană, a jucat timp de 2 ani la echipa U17 a Borussiei Dortmund, unde a fost chiar căpitan. A ajuns apoi la juniorii lui Karlsruhe, unde a evoluat până în această primăvară.

"M-am accidentat la spate după un antrenament. Am plecat în Germania la doctorul meu, unde am început un program de recuperare. Nu e ceva grav. În mod normal, mă întorc la Bucureşti sâmbătă şi voi reveni la antrenamentele echipei duminică.

Dinamo e o nouă experienţă pentru mine şi sunt fericit să fac parte din această echipă pentru că antrenorul şi toată lumea derulează o treabă foarte bună aici.Am 17 ani şi aştept să primesc documentele necesare de la UEFA în august, pe 3, când împlinesc 18 ani. Pentru mine, e foarte important să acumulez experienţă în această perioadă. Sunt tânăr şi am destul timp să joc, dar e foarte important să am un antrenor care crede în tine şi în calităţile tale", a spus Ehmann pentru gsp.ro. 

Afla mai multe despre: dinamoaccidentareehmannproblemespate 

viewscnt
Articole similare