Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru CFR la întoarcerea din Spania! Avionul ardelenilor nu a putut ateriza pe aeroportul din Cluj. Care este motivul

Probleme pentru CFR la întoarcerea din Spania! Avionul ardelenilor nu a putut ateriza pe aeroportul din Cluj. Care este motivul

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a revenit din cantonamentul din Spania, însă a avut parte de probleme la întoarcere.

CFR Cluj a revenit din cantonamentul din Spania luni seară, după ce şi-a încheiat stagiul de pregătire.

Ardelenii se pregătesc pentru cel mai important meci al campionatului, de până acum, împotriva rivalei FCSB, în deplasare.

Avionul ce transporta campioana României era programat să ajungă în jurul orei 00:00 la Cluj, luni spre marţi noaptea, însă nu a putut ateriza la destinaţie.

Conform actualdecluj.ro, Cluj a înregistrat condiţii meteorologice nefavorabile în ultimele zile, cu vânt foarte puternic, de până la 135 km/h în zona montană.

Pe aeroportul de la Cluj, un avion a încercat să întoarcă, în ciuda faptului că vântul nu permitea acest lucru, iar aeronava a ieşit uşor de pe pistă.

Probleme pentru CFR la întoarcerea din Spania

La zborul Wizz Air de la Bologna, având în vedere că a bătut vântul puternic şi erau condiţii de iarnă, nu era recomandat să întoarcă pe pistă, dar avionul a întors pe pistă, contrar condiţiilor meteo, şi a ieşit puţin în lateralul pistei. Nu a fost avariată deloc aeronava, nici pasagerii nu au avut probleme.

Din acest motiv au fost întârzieri între 30 de minute şi o oră la zborurile Wizz Air de la Valencia şi Lufthansa de la Munchen”, a declarat, marţi, directorul Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca, David Ciceo.

Din această cauză, zborul care îi transporta pe cei de la CFR au fost reîndreptat spre Timişoara, unde ardelenii au mai aşteptat două ore, înainte de a reveni la Cluj, cu trei ore întârziere.

Campioana României a revenit în Gruia pentru câteva zile, dar urmează să plece din nou, la Bucureşti, pentru a disputa partida de duminică, în compania FCSB-ului.

Echipa pregătită de Dan Petrescu are 10 puncte avans faţă de rivală la momentul actual, însă acestea se înjumătăţesc la debutul play-off-ului.

Astfel, pentru a mai avea speranţe că pot câştiga titlul pentru prima dată după şapte ani, roş-albaştrii sunt nevoiţi să se impună împotriva campioanei.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare