Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Chindia. Săndoi şi alte cinci persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus. Ce se întâmplă cu meciul cu Dinamo

Probleme pentru Chindia. Săndoi şi alte cinci persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus. Ce se întâmplă cu meciul cu Dinamo

Superliga

Comentarii

Chindia continuă să aibă probleme din cauza pandemiei de coronavirus, însă, conform oficialilor clubului, meciul cu Dinamo nu este în pericol.

Primele cazuri de coronavirus au fost anunţate de târgovişteni pe 20 august, cu trei zile înaintea meciului cu Poli Iaşi. Chindia a putut juca pe terenul moldovenilor şi a pierdut partida, scor 0-1.

În urma testelor făcute în data de 26 august, alţi trei jucători, doi membri ai staff-ului tehnic şi antrenorul Emil Săndoi au fost informaţi că au coronavirus. În ciuda tuturor acestor probleme, oficialii Chindiei susţin că vor disputa meciul cu Dinamo, care este programat luni, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport.

"În acest moment, se desfăşoară o anchetă epidemiologică. Am efectuat mai multe teste pentru coronavirus în luna august. Primele cazuri au apărut în data de 19 august, apoi, peste şapte zile, au fost testate pozitiv alte şase persoane din cadrul clubului.

Pe 28 august, am efectuat alte teste, iar toată lumea a primit un răspuns negativ. Ţinem legătura în permanenţă cu oficialii LPF şi cu DSP, iar meciul cu Dinamo nu este în pericol. La această partidă, pe banca tehnică va sta antrenorul secund al echipei" , a declarat preşedintele Chindiei Târgovişte, Marcel Gherghu, pentru telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: chindia targoviste 

viewscnt
Articole similare