Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru CSM Bucureşti înaintea partidei cu FTC-Rail Cargo Ungaria. Adrian Vasile: "Pe lângă accidentările serioase, mai avem şi alte mici probleme"

Probleme pentru CSM Bucureşti înaintea partidei cu FTC-Rail Cargo Ungaria. Adrian Vasile: "Pe lângă accidentările serioase, mai avem şi alte mici probleme"

Handbal

Comentarii

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a declarat înainte de reluarea Ligii Campionilor, că va avea multe absenţe la partida din deplasare cu FTC-Rail Cargo Hungaria de pe 9 ianuarie din cauza accidentărilor, dar cu toate acestea este optimist şi afirmă că jucătoarele sale ştiu ce au de făcut pentru a câştiga.

Tehnicianul nu va putea conta pe Dragana Cvijic, Sandy Barbosa, Bianca Bazaliu şi Denisa Vâlcan, toate accidentate, la partida de la Budapesta. "Pe lângă accidentările serioase, mai sunt mici probleme la unele dintre fete, dar sperăm să rezolvăm totul. Din păcate, staff-ul nostru medical a început 2021 în forţă", a explicat el.

"Ne dorim ca la meciul cu FTC să ne prezentăm bine şi să câştigăm. Nu mă interesează statistica, am văzut atât de multe statistici care s-au răsturnat şi nu mai cred în ele. Cred în ce pot eu să fac, în ce pot fetele şi în felul în care ne facem noi destinul. FTC va avea o altă echipă faţă de meciul de la Bucureşti (n.r. - câştigat de CSM cu 25-19), atunci aveau multe jucătoare cu COVID-19, noi suntem acum cei cu multe accidentări şi avem de suferit. Au o echipă sudată în mulţi ani, un sistem clar, o identitate aparte, îi cunoaştem bine, ştim ce avem de făcut, contează să fim conectaţi sută de la primul până la ultimul minut, pentru că vom avea un meci greu", a completat antrenorul.

CSM Bucureşti întâlneşte, la 9 ianuarie, de la ora 17:00, în deplasare, formaţia FTC-Rail Cargo Hungaria, într-o partidă din Grupa A a Ligii Campionilor. În acest moment, formaţia bucureşteană ocupă locul doi în grupă, cu 11 puncte, cu 2 mai puţin decât liderul Rostov, în timp ce FTC este pe poziţia a 4-a, cu 8 puncte.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare