Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Dan Alexa la Rapid: "Jucăm fără atacant". Concluziile antrenorului după partidele de pregătire

Probleme pentru Dan Alexa la Rapid: "Jucăm fără atacant". Concluziile antrenorului după partidele de pregătire

Superliga

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Dan Alexa, a oferit primele concluzii, după a doua partidă de verificare din această perioadă. De asemenea, tehnicianul a susţinut că se confruntă cu câteva probleme de lot.

Rapid Bucureşti şi Astra Giurgiu s-au întâlnit, sâmbătă, la Giurgiu, într-o partidă de verificare. Rezultatul final a fost egalitate, scor 2-2.

"E un meci în care am obţinut un rezultat bun şi cred că meritam să câştigăm. Am avut situaţii la 2-1, am controlat jocul, până în minutul 65 am avut posesia, am avut situaţii de a marca. Sigur, pentru stadiul în care suntem, am arătat bine. Mai avem o lună de zile în care suntem obligaţi să lucrăm la problemele astea, dar sunt încrezător pentru că avem jucători buni care pot să facă diferenţa într-un meci. Cred că ne-am ridicat la nivelul adversarului, dar e un meci amical. Mâine voi vedea exact situaţia medicală a echipei. Important pentru mine să nu fie jucători accidentaţi, să nu resimtă oboseala.  Este al doilea meci în două zile, iar noi practic ne antrenăm punând aceste jocuril, al treilea antrenament împreună", a declarat "Chirurgul" pentru Rapid TV.  

Dan Alexa e nevoit să se descurce fără Labeau în această perioadă, din cauză că atacantul nu poate ajunge în România: "Drăghici e un jucător în care eu cred, îl cunosc foarte bine. Este într-un moment bun, dar trebuie să muncească mai mult pentru că că are calităţi şi e păcat să nu ne folosim de el. Am rulat tot lotul. Firică, Ignat, un jucător de perspectivă fundaş central. Firică este un fundaş stânga foarte tânăr, Nichifor un atacant venit din academie. Jucăm fără atacant pentru că, din păcate, pe Labeau nu am putut să îl aducem din Franţa, iar Vali Alexandru este accidentat, mai stă câteva zile", a mai spus noul tehnician al giuleştenilor. 

Pentru giuleşteni, a fost a doua partidă de verificare din această perioadă, după înfrângerea suferită împotriva celor de la Dinamo, la Săftica, scor 0-1.

Afla mai multe despre: dan alexarapid 

viewscnt
Articole similare