Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Dan Petrescu la CFR Cluj în plin sezon: "Jucătorii noştri sunt pe masa de masaj"

Probleme pentru Dan Petrescu la CFR Cluj în plin sezon: "Jucătorii noştri sunt pe masa de masaj"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost lovită de probleme de lot, iar Dan Petrescu a vorbit despre situaţia cu care se confruntă la echipa campioană a României.

Dan Petrescu, constrâns de problemele de lot de la CFR Cluj

A doua zi după ce CFR Cluj a mai transferat un atacant, pe Hadi Sacko (27 de ani), fotbalist cotat la 775 de mii de euro, "Bursucul" s-a plâns de variantele pe care le are în atac, acolo unde sunt mai mulţi fotbalişti indisponibili. 

Pentru campioana României urmează o deplasare grea, la Arad: "E foarte greu să spui că vine un jucător şi te ajută imediat. Jucătorii noştri din atac sunt pe masa de masaj, nu pe teren. E greu să joci fără soluţii. Asta e la CFR, momentan, dar cred că va fi trecătoare chestia asta. Vom face şi o pregătire, sper să revină şi atacanţii şi cu noile achiziţii... Dacă atacanţii ar fi bine, lotul ar fi competitiv. Susic încă nu şi-a revenit, Deac e suspendat, jucători de atac sunt puţini, dintre care patru copii: Gîdea, Rusu, Gondiu şi Petrila. E subţire lotul, banca, avem probleme, dar cunoaşteţi spiritul CFR-ului şi pe mine şi cei care intră se vor lupta până la ultima picătură. 

Cazuri de Covid sigur vor fi şi e nevoie de jucători, meciuri avem mai mulţi decât toţi, stăm pe avioane, iar celelalte echipe te aşteaptă pregătite şi gata de luptă. N-am pe cine să menajez. O să băgăm fundaş central în atac, asta e realitatea acum. Trebuie să inventăm altceva. Poate băgăm copii, dar pe ei e presiunea mai mare. Toţi jucătorii de atac rămân la Cluj, plus Sigurjonsson", a declarat antrenorul lui CFR Cluj, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Pentru CFR Cluj urmează meciul din deplasare cu UTA Arad, duminică, de la 21:00, în Liga 1, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescucfr cluj transferuri 

viewscnt
Articole similare