Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Dinamo! A pierdut un titular înainte de meciul cu CFR

Probleme pentru Dinamo! A pierdut un titular înainte de meciul cu CFR

Superliga

Comentarii

Dinamo nu se va putea baza pe Mihai Eşanu în meciul de foc cu CFR Cluj, programat luni de la 20:30 în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Potrivit GSP, Mihai Eşanu s-a întors cu probleme musculare din Ungaria, unde a fost alături de naţionala României de tineret.

Gigi Mulţescu, cel mai probabil, îl va titulariza pe Gudmund Kongshavn (30 de ani), care nu a apucat să debuteze încă în tricoul „câinilor”.

Ce spune tânărul portar despre situaţia lui Dinamo

Mihai Eşanu, proaspăt revenit de la naţionala României U21, a vorbit despre situaţia dificilă de la Dinamo. 

„Chiar am vorbit cu Mister (n.r. Adi Mutu), după meciuri, după antrenamente, în momentele astea mai libere, despre Dinamo. El fiind dinamovist şi fiind ataşat de club, era curios să afle cât mai multe din cadrul clubului, ce se mai întâmplă. Am ştiut să îi zic ce se întâmpla până să plec la lot. I-am zis aşa în mare. Fiind la turneu, am văzut că suporterii au reuşit să rezolve situaţia asta grea. Probabil e cea mai mare realizare de până acum să ia licenţa. E primul pas spre normalitate. Eu mă gândesc să îmi fac cât mai bine treaba, nu contează foarte mult banii.

(n.r. Dacă l-ai avea pe Pablo Cortacero în faţă, ce i-ai spune?) Nu m-am gândit. Aş fi curios să îl întreb ce a urmărit şi aş încerca să îl fac conştient cât de mult rău a făcut atâtor oameni. Nu ştiu scopul. Care ar fi scopul? Aş fi curios să ştiu, dar nu m-am gândit.

(n.r. Preferi să conducă suporterii?) Clar! E normal să conducă cineva care de exemplu are un leu, decât cineva care are zero. Suporterii de fiecare dată au respectat promisiunile pe care le-au făcut. E normal să îţi doreşti să conducă suporterii”, a spus Mihai Eşanu, în exclusivitate, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: mihai esanudinamocfr cluj 

viewscnt
Articole similare