Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Dinamo! Teddy Mezague îşi vrea banii. „Câinii” sunt obligaţi să plătească peste 130.000 de euro

Probleme pentru Dinamo! Teddy Mezague îşi vrea banii.  „Câinii” sunt obligaţi să plătească peste 130.000 de euro

Dinamo București

Comentarii

Teddy Mezague (31 de ani) este decis să-şi recupereze cei 130.000 de euro de la Dinamo, în urma deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (Elveţia).

Probleme pentru Dinamo! Teddy Mezague îşi vrea banii.  „Câinii” sunt obligaţi să plătească peste 130.000 de euro

După ce a jucat la Dinamo timp de şase luni, între septembrie 2018 şi februarie 2019, Teddy Mezague nu s-a regăsit nici după experienţa nereuşită din Ştefan cel Mare. Eyupspor, echipă din liga a trei turcă.

Avocaţii l-au sfătuit pe Teddy Mezague să se înscrie la masa credală, pentru a-şi recupera banii. Mai exact, fundaşul a fost trecut în ”Tabelul Creditorilor” cu suma de 130.000 de euro, anunţă playsport.ro.

Acum, după ce a câştigat procesul şi a demonstrat, practic, că i-a fost falsificată semnătura, Mezague a urmat calea legală pentru a-şi recupera salariile aferente.

Venit la Dinamo după ce Mouscron l-a lăsat liber, după experienţa din Ştefan cel Mare, Mezague a ai jucat la Hapoel Raanana şi PFC Beroe.
 
Teddy Mezague, liber de contract de peste un an, din ianuarie 2020, a jucat patru meciuri la Dinamo, fără să marcheze sau să ofere vreo pasă de gol.

Afla mai multe despre: dinamoteddy mezague 

viewscnt
Articole similare