Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Dries Mertens. Autorităţile din Italia nu-l lasă pe atacantul lui Napoli să meargă la naţionala Belgiei

Probleme pentru Dries Mertens. Autorităţile din Italia nu-l lasă pe atacantul lui Napoli să meargă la naţionala Belgiei
Comentarii

Naţionala Belgiei a ajuns la Londra pentru meciul cu reprezentativa Angliei, programat duminică, în Liga Naţiunilor, fără atacantul Dries Mertens.

"Este un subiect dificil pentru că este o situaţie nouă pentru noi. Desigur, este legat de coronavirus. Are legătură cu autorităţile locale din sudul Italiei. Chiar acum, aşteptăm să vedem ce se întâmplă. Am văzut alţi jucători din Italia care s-au alăturat echipelor lor naţionale. Nu ştii cu adevărat dacă se va schimba ceva în următoarele 24 de ore, dar mi se pare puţin probabil că va putea să ni se alăture pentru acest meci. Vom încerca până la capăt să-l facem să vină.

Este foarte nedrept pentru un jucător precum Dries. El a fost mereu dedicat echipei naţionale. Este aproape de suta de selecţii. Vom încerca să aşteptăm cât de mult putem pentru a-i oferi posibilitatea de a se alătura grupului. Dar fiind realist, îi va fi foarte greu să fie acolo mâine", a declarat, sâmbătă, selecţionerul Roberto Martinez, potrivit lesoir.be.

Dries Mertens este în izolare din cauza cazurilor de coronavirus de la formaţia italiană, iar autorităţile locale din Napoli îl împiedică să plece la naţională.

Doar Piotr Zielinski şi Eljif Elmas au fost testaţi pozitiv la Napoli, însă toată echipa a intrat în carantină şi, din acest motiv, a ratat meciul cu Juventus din 4 octombrie.

Situaţia este interpretată diferit de autorităţi pe teritoriul Italiei. Inter Milano are cinci cazuri pozitive în lot, între care portarul Ionuţ Radu. Cu toate aceastea, Romelu Lukaku a putut să se alăture naţionalei Belgiei.

Afla mai multe despre: mertensliga natiunilorbelgia 

viewscnt
Articole similare