Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru fotbaliştii africani din Europa. Cluburile nu îi lasă pe jucători să meargă la echipele naţionale

Probleme pentru fotbaliştii africani din Europa. Cluburile nu îi lasă pe jucători să meargă la echipele naţionale
Comentarii

Mai multe cluburi din Europa nu îşi lasă jucătorii africani să evolueze la Cupa Africii pe Naţiuni din cauza coronavirusului.

Ramy Bensebaini a declarat că nu este sigur că va putea să meargă la echipa naţională a Algeriei pentru meciurile de la sfârşitul lunii martie, din preliminariile Cupa Africii pe Naţiuni, informează RMC Sport.

Probleme pentru fotbaliştii africani din Europa

Preşedintele clubului Borussia Mönchengladbach, Rolf Konigs, nu este de acord cu eliberarea internaţionalilor săi care vor trebui să respecte o perioadă de izolare la întoarcerea lor în Germania.

"Nu m-am antrenat marţi, după ce am primit o lovitură, dar se pare că preşedintele a spus că nu vom pleca (n.r. - la lotul naţional). Mai trebuie să mă văd cu el. Când te duci în Africa şi te întorci în Germania trebuie să stai zece zile în carantină. Asta nu vor cluburile", a declarat unul dintre jucătorii lui Gladbach.

"Nu este sută la sută sigur" că se poate alătura lotului naţional a mai spus după preşedintele clubului din Bundesliga.

Senegalezul Idrissa Gueye este în aceeaşi situaţie, deoarece PSG nu vrea să-l lase la echipa naţională.

Pe lângă aceştia şi starurile de la Liverpool au trecut prin aceeaşi situaţie. Klopp nu -a lăsat pe Salah şi Mane să fie alături de echipele naţionale, din cauza problemelor lotului, dar şi pentru că aceştia ar risca să se infecteze de coronavirus.

Noile tulpini ale virusului Sars-Cov-2 vor avea impact asupra meciurilor internaţionale de fotbal, deoarece multe cluburi europene nu doresc să-şi elibereze jucătorii dacă aceştia trebuie să respecte o perioadă de izolare la întoarcere, iar regulamentul FIFA le permite să se opună.

Din acest motiv, meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, programate în această lună, în America de Sud, au fost amânate de Conmebol.

Afla mai multe despre: psgliverpool 

viewscnt
Articole similare