Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Gigi Becali! Finanţatorul FCSB ar putea să plătească daune în valoare de până la un milion de euro

Probleme pentru Gigi Becali! Finanţatorul FCSB ar putea să plătească daune în valoare de până la un milion de euro

Fotbal intern

Comentarii

Becali este nevoit să aştepte până când judecătorii vor da o decizie definitivă în cazul procesului unde Florin Talpan îi cere daune morale în valoare de un milion de euro.

Talpan a fost jignit de Becali şi a cerut daune morale de un milion de euro. Finanţatorul roş-albaştrilor nu vrea să plătească nici măcar 5 mii de euro şi a făcut apel. Miercuri ar fi trebuit să aibă loc recursul, dar cei doi nu s-au mai întâlnit. Patronul echipei din Liga 1 nu a venit, iar o decizie nu a fost luată, deoarece judecătorul a fost depistat pozitiv cu COVID-19. De la daune în valoare de un milion de euro s-a ajuns la 5 mii de euro, iar procesul va fi reluat anul viitor. 

”Sper ca justiţia să pronunţe o soluţie favorabilă şi corespunzătoare faptelor care au fost create de către George Becali. Sunt foarte încrezător în justiţie şi aşa acum am câştigat atâtea dosare până acum, sunt convins că voi câştiga şi acest dosar”, a spus Florin Talpan, la PRO TV.

Becali nu i-a mărit, de fapt, salariul lui Andrei Cordea

Edi Iordănescu a vorbit despre fotbalistul Andrei Cordea.

Cordea a fost transferat vara trecută de FCSB. Fotbalistul a fost cumpărat de la Academica Clinceni şi a impresionat în tricoul roş-albastru. Cordea a reuşit în cele 14 meciuri jucate pentru FCBS 3 goluri şi 4 pase decisive. În presă au apărut informaţii că Becali i-ar fi mărit salariul jucătorului, dar Edi Iordănescu a negat acest lucru. 

”Pănă la urmă, nu sunt banii mei!”

”Nu s-a discutat pănâ în momentul de faţă aşa ceva. Când un jucător a avut un progres real, a ştiu Becali să reacţioneze, să îl răsplătească. Până în acest moment, nu s-a pus problema de aşa ceva.

Au cerut să fiu implicat în deciziile de genul acesta. E adevărat că nu am pixul în mână. Un jucător când are o mărire, există să intre într-o zonă de confort şi relaxare, dar trebuie să ştiu şi eu, şi să fie gestionată bine. Până la urmă, nu sunt banii mei, doar în ideea asta este important să fiu eu consultat. Că dacă un jucător intră într-o zonă de confort, nu e bine!”, a spus Edi Iordănescu. 

Afla mai multe despre: becali-fcsb-talpan 

viewscnt
Articole similare