Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Harlem Gnohere! Va fi folosit în meciul de duminică? Dică: ”Săptămâna asta s-a antrenat trei zile cu echipa”

Probleme pentru Harlem Gnohere! Va fi folosit în meciul de duminică? Dică: ”Săptămâna asta s-a antrenat trei zile cu echipa”

FCSB

Comentarii

Al doilea meci de play-off de duminică este unul cu implicaţii majore la titlu. Vicecampioana FCSB primeşte, pe Arena Naţională, vizita celor de la CSM Poli Iaşi, într-un meci care va putea fi urmărit live la Telekom Sport 1.

Dică spune că Gnohere are o problemă, dar e pregătit pentru meciul de duminică. "Bizonul are o problemă. Săptămâna asta s-a antrenat trei zile cu echipa, în ultimele trei zile, dar în rest s-a pregătit separat. Pot spune că e OK pentru meciul de duminică. Dar el va avea această problemă până la finalul campionatului", a declarat Nicolae Dică la o conferinţă de presă.

”Problemele” atacantului echipei roş-albaştre ar putea fi cauzate şi de tranferul anunţat de Gigi Becali, care spune că are o ofertă de la un club din China pentru jucătorul francez. "Am o ofertă din China pentru Gnohere, îmi dau 2,5 milioane. Eu vreau trei milioane, ca să îl dau cu 2,5 până la urmă. Dacă le ziceam că accept din prima o făceam prea repede şi nu se mai făcea, spuneau că nu-l mai vor. Dacă pleacă Gnohere, Tănase o să fie cel mai tare atacant al României. Oricum, mai iau unul, staţi liniştiţi", declara Gigi Becali la Prox, cu ceva vreme în urmă.

Partida FCSB - Poli Iaşi va putea fi urmărită LIVE la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: harlem gnoherenicolae dicafcsbliga 1,  

viewscnt
Articole similare