Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Hermannstadt înaintea meciului cu Sepsi | Partida nu se mai joacă la Sibiu!

Probleme pentru Hermannstadt înaintea meciului cu Sepsi | Partida nu se mai joacă la Sibiu!

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt nu va putea juca meciurile considerate acasă pe Stadionul ”Municipal”, la primul an în Liga 1. Din cauză că lucrările la arena din Parcul Sub Arini sunt în urmă, sibienii se văd nevoiţi să evolueze mai multe jocuri pe un alt stadion, cel mai probabil la Tg. Mureş, pe Stadionul ”Trans-Sil”.

Teodor Birţ, preşedintele clubului FC Hermannstadt, a explicat, într-o conferinţă de presă, cum s-a ajuns la această variantă. Oficialul ”alb-roşilor” a declarat că şi-ar fi dorit ca echipa să joace la Mediaş, dar a fost refuzat de oficialii Gazului Metan.

”În jurul Sibiului, pe o rază de 150 de kilometri, nu găsim u stadion care să poată fi omologat. Am încercat la Cisnădie, dar acolo nu se poate, pentru că stadionul nu îndeplineşte condiţiile. Stadionul din Alba Iulia este într-o stare avansată de degradare, iar acolo sunt probleme cu certificatul de siguranţă, se pare că nu se poate obţine. La Mediaş, unde ar fi fost cel mai aproape şi unde stadionul ar fi avut condiţiile cele mai bune, nu suntem primiţi, cei de la Gaz Metan se opun ca noi să mergem acolo.

La Braşov, de la meciurile pe care le-a jucat Sepsi anul trecut, nu s-a mai întâmplat nimic. Stadionul nu are utilităţi, deci nu putem merge nici la Braşov. Acum suntem în discuţii cu cei care au în proprietate stadionul din Tg. Mureş. Suntem la nivel de discuţii, la nivel de contract. Până la urmă sperăm să ne înţelegem cu dânşii. Nu este o soluţie ieftină, dar nu mai prea avem alte variante. Suntem nevoiţi să jucăm câteva meciuri, nu mai mult de 4-5, la Tg. Mureş”, a declarat Birţ.

Afla mai multe despre: hermannstadtsibiustadiontg mures 

viewscnt
Articole similare