Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Ianis Hagi la Rangers? Steven Gerrard are de gând să-i transfere înlocuitor: oferta făcută de formaţia de pe Ibrox

Probleme pentru Ianis Hagi la Rangers? Steven Gerrard are de gând să-i transfere înlocuitor: oferta făcută de formaţia de pe Ibrox

Stranieri

Comentarii

Rangers e aproape să îl transfere pe Daniel Johnson (27 de ani), playmakerul lui Preston, iar Ianis Hagi (21 de ani) va avea concurenţă pe postul din primul "11" pe Ibrox Park.

Ianis Hagi şi colegul său, Joe Aribo, ar putea avea probleme dacă Rangers îl transferă pe Daniel Johnson de la Preston, aşa cum scrie site-ul ibroxnoise.co.uk. Sursa citată scrie că echipa lui Steven Gerrard e pregătită să achite trei milioane de euro în schimbul lui Johnson.

Gerrard îl aduce pe Daniel Jonhson pentru a le face concurenţă celor doi decari pe care îi are în echipă. Aceeaşi sursă notează faptul că decizia lui Gerrard ar putea însemna faptul că el şi stafful său nu sunt mulţumiţi de ceea ce au arătat Ianis şi Aribo până în acest moment.

Ianis Hagi a strâns 11 meciuri în acest sezon la Rangers, în toate competiţiile, timp în care a marcat o dată şi a dat cinci pase de gol.





 

Afla mai multe despre: ianis hagitransferrangersdaniel johnson 

viewscnt
Articole similare