Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru internaţionalul român de la Farul! Nu va mai juca în 2023

Probleme pentru internaţionalul român de la Farul! Nu va mai juca în 2023

Farul Constanța

Comentarii

Tudor Băluţă (24 de ani), internaţionalul român cu 12 meciuri disputate în tricoul echipei naţionale s-a accidentat şi va rata ultimele partide din 2023.

Mijlocaş de bază în primul 11, la Farul, Băluţă s-a accidentat în timpul meciului Farul - UTA Arad, scor 2-2, disputat pe data de 26 octombrie.

Pe data de 11 noiembrie, Farul a primit vizita celor de la FC Hermannstadt, meci în care Băluţă a revenit.

Problemele sale au recidivat, iar Hagi nu s-a putut baza pe el pentru partida cu Poli Iaşi, meci în care "marinarii" s-au impus cu scorul de 3-2.

Farul a condus cu 2-0 după primul sfert de oră, prin golurile marcate de Budescu, în minutul 9, din pasa lui Rivaldinho, şi de Rivaldinho, în minutul 16.

Imediat după reluare, Louis Munteanu a făcut 3-0 din pasa lui Budescu, şi meciul de la Iaşi părea jucat. Însă gazdele au redus din diferenţă prin Harrison, în minutul 56, englezul profitând de o pasă a lui Luis Phelipe, iar în minutul 64, Alin Roman a marcat al doilea gol al echipei lui Leo Grozavu.

Ieşenii au atacat şi au pus presiune pe apărarea campioanei, dar nu au reuşit să egaleze. Farul s-a impus cu 3-2 şi constănţenii sunt pe locul 7, cu 25 de puncte. Poli Iaşi se află pe locul 12, cu 19 puncte.

Tudor Băluţă, out până în 2024

Băluţă nu va mai putea juca în ultimele trei meciuri ale anului din cauza unor probleme la inghinali care au recidivat, anunţă Prosport

Petrolul, acasă, pe data de 10 decembrie, în deplasare la Arad cu UTA, pe 16, respectiv partida de acasă cu Rapid, pe 20 decembrie, sunt cele trei meciuri rămase de jucat pentru Farul, în anul 2023.

În acest sezon, Tudor Băluţă a disputat 20 de meciuri pentru Farul, în care a reuşit să marcheze de două ori şi să furnizeze două pase decisive.

2.800.000 de euro este cota sa de piaţă, conform Transfermarkt.

 

Afla mai multe despre: farultudor balutafarul constantapoli iasi 

viewscnt
Articole similare