Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Maxim la Mainz? Anunţul apărut în presa din Germania

Probleme pentru Maxim la Mainz? Anunţul apărut în presa din Germania

Echipa națională

Comentarii

Doar 169 de minute a prins Alexandru Maxim în primele şapte etape disputate în Bundesliga. Deşi n-a avut prea mult timp la dispoziţie, mijlocaşul a reuşit să marcheze şi un gol pentru Mainz, în victoria obţinută cu Augsburg, scor 2-1.

Însă, reuşita din meciul cu Augsburg n-a fost de ajuns pentru a-i garanta lui Alexandru Maxim postul de titular. Mijlocaşul român a început în primul 11 doar două meciuri din actualul sezon, iar acum cotidianul Bild anunţă că antrenorul Sandro Schwarz i-a găsit deja un înlocuitor.

Jean Paul Boetius a fost integralist în ultimul meci jucat de Mainz şi se pare că l-a convins pe antrenor: "Aleargă foarte mult, se poate impune pe acest post".

Alexandru Maxim a fost decisiv în meciul câştigat de naţionala României la Vilnius, scor 2-1, împotriva Lituaniei. Mijlocaşul a marcat golul victoriei în minutul 90+4.

"Cred că victoria este a noastră, a tuturor, nu este numai victoria mea. Suntem bucuroşi că am reuşit să câştigăm meciul în final, chiar dacă nu a fost cea mai fericită partidă a noastră. Chiar dacă ne-am fi dorit să închidem meciul mult mai repede, nu s-a putut şi este foarte important că am reuşit să luăm cele trei puncte, iar acum putem să ne batem pentru primul loc în grupa cu Serbia" , a declarat Alexandru Maxim pentru Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: maximromaniavilniuslituaniamainz 

viewscnt
Articole similare