Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Miriuţă? Mureşan l-a reconfirmat încă de la conferinţa de prezentare :) Ce se întâmplă cu antrenorii ”susţinuţi” aşa

Probleme pentru Miriuţă? Mureşan l-a reconfirmat încă de la conferinţa de prezentare :) Ce se întâmplă cu antrenorii ”susţinuţi” aşa

Hermannstadt​

Comentarii

Iuliu Mureşan este noul director executiv de la Hermannstadt. La conferinţa de prezentare, fostul preşedinte de la CFR Cluj a ţinut să-l reconfirme pe Miriuţă în poziţia de antrenor. De obicei, când făcea acest lucru la CFR, antrenorul urma să fie demis.

Miriuţă şi Mureşan fac din nou echipă, de această dată la Hermannstadt. Obiectivul pe termen scurt este salvarea de la retrogradare, în timp ce planul pe termen lung vorbeşte despre meciurile din Europa League.

M-a onorat oferta acestui club. Sigur că am o vechime mare în fotbal, de aproape 18 ani, dar în momentul în care Vasile Miriuţă m-a sunat primul şi m-a întrebat dacă al fi dispus să refacem echipa şi să vin la Sibiu am zis mă gândesc, de ce nu?! După o discuţie de 3 ore ne-am înţeles şi am acceptat să vin.

Pentru mine este o provocare foarte mare, îmi aduc aminte de începuturi, de când am intrat în fotbal. Să terminăm cu bine acest campionat, nici nu vreau să folosesc un cuvânt care nu îmi place (n.r retrogradare). Nu am venit să dau pe nimeni afară, nu am venit să iau locul nimănui, de aceea încă de la Cluj când am discutat am propus să găsim o funcţie, vreau să contez la decizii dar nu vroiam să fiu preşedinte şi atunci am ales soluţia de director executiv.

E o situaţie interesantă, e printre puţinele ocazii când un antrenor propune conducător şi nu invers. Vom face o echipă bună, în primul rând în vestiar”, a spus Iuliu Mureşan.

O alegere foarte bună, mă bucur enorm de mult, am mai lucrat cu dânşii şi sunt sigur că împreună vom salva echipa de la, nu mai spunem cuvântul ăla, şi vom rămâne în Divizia A”, a fost şi reacţia lui Vasile Miriuţă.

Afla mai multe despre: muresanhermannstadrmiriuta 

viewscnt
Articole similare