Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Neagoe înaintea meciului cu Viitorului. Doi jucători importanţi ai echipei nu vor putea juca sâmbătă pentru Sepsi

Probleme pentru Neagoe înaintea meciului cu Viitorului. Doi jucători importanţi ai echipei nu vor putea juca sâmbătă pentru Sepsi

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe nu va putea conta pe Attila Hadnagy şi Istvan Fulop în meciul de sâmbătă din Liga 1, contra Viitorului Constanţa, ambii fiind accidentaţi, a declarat miercuri, antrenorul echipei, Eugen Neagoe.

"Suntem în faţa unui meci important, cum de fapt sunt toate, dar venim după înfrângerea suferită acasă. Am pierdut contra Gaz Metan Mediaş un joc pe care nu mi-aş fi dorit să îl pierdem (...) Puteam să îl câştigăm dacă reuşeam să marcăm în minutul 88, când am avut o ocazie foarte mare, dar fotbalul, cum am spus întotdeauna, greşeală aşteaptă, şi am făcut o greşeală colectivă, am primit acel gol şi am pierdut jocul. Dar băieţii sunt pregătiţi, sunt conştienţi de importanţa meciului şi am mare încredere că vom obţine un rezultat bun sâmbătă seară, chiar dacă jucăm în compania unei echipe bune din campionatul nostru", a declarat Eugen Neagoe, în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta a mai spus că Istvan Fulop a fost operat după "accidentarea urâtă" suferită în meciul cu Gaz Metan Mediaş, iar intervenţia chirurgicală a reuşit şi va fi externat, cel mai probabil, în cursul zilei de joi.

Echipa nu va putea conta în meciul cu Viitorul Constanţa nici pe Attila Hadnagy care a suferit o accidentare într-un meci amical desfăşurat recent în Ungaria. "Cred că în următoarele zile va fi apt pentru efort. Chiar dacă nu ne vom putea baza pe el în acest joc, contra Viitorului, la următorul meci va fi cu siguranţă pe teren", a spus Eugen Neagoe.

Afla mai multe despre: sepsineagoehadnagyfulop 

viewscnt
Articole similare