Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Niculescu înaintea turneului de la Moscova! Sportiva a făcut deplasarea, dar riscă să nu participe: ”Dau anunţ pe net. Caut parteneră de dublu!”

Probleme pentru Niculescu înaintea turneului de la Moscova! Sportiva a făcut deplasarea, dar riscă să nu participe: ”Dau anunţ pe net. Caut parteneră de dublu!”

Tenis

Comentarii

Monica Niculescu a plecat alături de Simona Halep la Moscova, unde ar trebui să participe la un turneu WTA. Niculescu a recunoscut că nu este sigură că va putea participa la competiţie însă, întrucât nu are parteneră la dublu.

Monica Niculescu a plecat azi, alături de Simona Halep, la Moscova, pentru a participa la turneul de tenis organizat în capitala Rusiei. Înainte de plecarea, Monica s-a confesat reprezentanţilor mass-media aflaţi la aeroport că este în pericol să nu poată participa la competiţie.

E un turneu important. Dar sinceră să fiu eu nu prea ştiu de ce mă merg acolo pentru că nu am parteneră de dublu. Ar trebui să găsesc la faţa locului pe cineva cu care să joc la dublu.

Am ajuns în situaţia asta pentru că Gabi Ruse nu a reuşit să obţină viza de intrare în Rusia. Aşa că eu nu am cu cine juca la dublu. Îmi rămâne doar o singură soluţie, să dau un anunţ pe net. Caut parteneră de dublu”, a precizat Niculescu.

Nu s-a vaccinat!

Chiar dacă este speriată de ceea ce se întâmplă în spitalele din ţară din cauza numărului mare de persoane îmbolnavite cu SARS COV 2, Monica Niculescu a dezvăluit că încă nu s-a vaccinat. ”Nu vreau să se creadă că aş fi împotriva vaccinului, dar pur şi simplu nu m-am vaccinat”, a mai spus Monica Niculescu.

Florin Segărceanu a făcut şi el deplasare alături de fete!

Florin Segărceanu, fostul căpitan nejucător al echipei de FED CUP a României, a plecat şi el la Moscova, alături de familie. ”Ştiam că merge Simona, că merg fetele şi aşa am luat decizia să merg şi eu împreună cu familia pentru a asista la acest turneu. E frumos că ne reunim în această formulă, acolo”, a declarat Florin Segărceanu, pentru telekomsport.ro.

Fostul mare jucător de tenis a exclus varianta candidaturii lui la funcţia de preşedinte al FR de Tenis. ”Nu se pune problema de aşa ceva. Deocamdată am decis să iau o pauză şi să nu mă mai implic în tenis. M-am dedicat în exclusivitatea afacerilor pe care le am”, a mai spus Segărceanu.

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: monica niculescuwta moscovaflorin segărceanu 

viewscnt
Articole similare