Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Rădoi la antrenamentele de astăzi. Doi jucători s-au pregătit separat

Probleme pentru Rădoi la antrenamentele de astăzi. Doi jucători s-au pregătit separat

Fotbal

Comentarii

Naţionala de tineret a efectuat astăzi cel de-al doilea antrenament din Italia. Puşcaş şi Nedelcearu nu s-au pregătit cot la cot cu echipa.

Puşcaş a resimţit crampe după antrenamentul de ieri, aşă că a fost lăsat să efectueze câteva exercitii uşoare la piscină şi la sală. De partea cealaltă Nedelcearu revine după accidentarea din meciul cu Malta şi a făcut doar alergare uşoară.

În minutul 30 al partidei Malta – România, Nedelcearu a suferit o lovitură în faţă cu genunchiul şi a fost înlocuit. Suspect de fractură de piramidă nazală gravă, adică una care ar fi necesitat o intervenţie chirurgicală, a fost trimis la spital chiar în timpul meciului. Medicii au constatat că lovitura suferită nu este atât de gravă precum se credea şi că nu este necesar să fie operat. I s-a cusut plaga de la nivelul bărbiei şi i s-a spus că ar putea evolua la Campionatul European cu o mască de protecţie.

Pe 15 iunie, tricolorii se vor muta în oraşul Forli, situat la 30 de km de Cesena, unde se vor caza la Grand Hotel Forli. Aici se va sta pe durata turneului final.

Programul grupei C:

18 iunie 2019: România – Croaţia (San Marino, 19:30*), Anglia – Franţa (Cesena, 22:00) *Ora României

21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)

24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 oraşe din Italia şi în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Afla mai multe despre: nationala de tineret 

viewscnt
Articole similare