Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Ranieri la Fulham! Un jucător a fost arestat după ce a bătut un membru al staff-ului

Probleme pentru Ranieri la Fulham! Un jucător a fost arestat după ce a bătut un membru al staff-ului

Premier League

Comentarii

Un jucător de la Fulham a fost arestat după ce ar fi fost implicat într-o altercaţie în timpul unui antrenament al echipei.

Poliţia a fost chemată la baza de pregătire a lui Fulham, Motspur Park, luni, după ce fotbalistul francez Aboubakar Kamara s-ar fi luat la bătaie cu un membru al staff-ului tehnic, potrivit Sportsmail. 

Fotbalistul era pe punctul de a îşi încheia conturile cu Fulham, după mai multe episoade de indisciplină, care l-au făcut pe Claudio Ranieri să îl dea afară de la echipă. Totuşi, vizita lui s-a terminat cu arestul, iar clubul a mulţumit poliţiei metropolitane din Londra, prin intermediul unui comunicat, şi a anunţat că persoana arestată nu va mai avea vreodată legătură cu echipa. 

După cum a fost menţionat şi anterior, Kamara a mai avut alte episoade de indisciplină. În urmă cu o lună, acesta s-ar fi bătut cu colegul său din atac, Mitrovic, la o sesiune de yoga. Un incident între cei doi atacanţi a avut loc şi în timpul unui meci, în partida cu Huddersfield. Francezul s-a certat cu Mitrovic pentru a decide cine execută o lovitură de pedeapsă, iar în cele din urmă Kamara a apărat. 

Afla mai multe despre: claudio ranieribataiearestfulhampremier league 

viewscnt
Articole similare