Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Rapid! Pancu & Co. sunt blocaţi pe aeroportul din Istanbul şi şi-a amânat revenirea în România. Când se întorc giuleştenii

Probleme pentru Rapid! Pancu & Co. sunt blocaţi pe aeroportul din Istanbul şi şi-a amânat revenirea în România. Când se întorc giuleştenii

Rapid

Comentarii

Rapdiştii sunt blocaţi în Istanbul. Delegaţia Rapidului trebuia să revină, joi, în România, după cantonamentul din Turcia, dar planurile le-au fost date peste cap de vremea rea.

Vremea rea a cuprins România, după o iarnă blândă, iar condiţiile meteo s-au înrăutăţit şi în Turcia, de acolo de unde Rapid trebuia să se întoarcă după ce şi-a încheiat cantonamentul. Daniel Pancu şi jucătorii Rapidului au întâmpinat probleme pe aeroportul din Istanbul şi nu vor mai reveni joi în ţară.

Giuleştenii şi-au decalat programul cu o zi şi vor întoarce în România, vineri, 7 februarie, la ora 9:30, pe aeroportul Henri Coandă.

Rapidul se mută din Regie şi va juca la Voluntari

Rapidiştii vor juca meciurile de pe teren prorpiu, din returul Ligii 2, pe terenul de la Voluntari. Asta după ce stadionul din Regie a intrat într-un proces refacere a gazonului. Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a anunţat mutarea după ultimul amical (2-2 cu FK Baltika). "Am înţeles că s-a rezolvat să jucăm la Voluntari, pentru că avem nevoie de terenuri bune. Cel din Regie nu va rezista. Foarte probabil, vom juca pe 24, luni seara", a fost anunţul făcut de Daniel Pancu, la finalul partidei contra ruşilor.

Afla mai multe despre: rapidproblemeistanbulrevenire 

viewscnt
Articole similare