Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Răzvan Marin, la Ajax! Olandezii pregătesc o sumă record, pentru un mijlocaş spaniol

Probleme pentru Răzvan Marin, la Ajax! Olandezii pregătesc o sumă record, pentru un mijlocaş spaniol

Fotbal

Comentarii

Clubul olandez la care activează Răzvan Marin, Ajax Amsterdam, doreşte cu ardoare să-l transfere pe mijlocaşul spaniol al celor de la Dinamo Zagreb, Dani Olmo (21 de ani).

Jucătorul celor de la Dinamo Zagreb, Dani Olmo (21 de ani) a fost marea revelaţie a naţionalei de tineret a Spaniei, devenită campioană europeană, în această vară, în Italia, şi a atras atenţia mai multor cluburi importante ale Europei. Obişnuiţi să vândă pe bani mulţi, croaţii ţin de preţul lui Dani Olmo şi în acest caz. Cer nu mai puţin de 40 de milioane de euro.

O ofertă aproape de ce îşi doresc conducătorii celor de la Dinamo Zagreb a lansat echipa lui Răzvan Marin, Ajax Amsterdam: 22 de milioane de euro şi 40% dintr-o vânzare viitoare. Negocierile dintre cele două formaţii sunt foarte avansate. Dani Olmo este produs al academiei Barcelonei, "La Masia" şi evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv central sau lateral. În acest moment, recordul de transfer pentru Ajax o deţine sârbul Miralem Sulejmani, adus de la Herenveen pentru 16,25 milioane de euro, în 2008.

Chiar dacă nu joacă chiar pe acelaşi post cu Răzvan Marin, aducerea lui Dani Olmo ar însemna automat şi titularizarea. În ultimele patru partide, românul a jucat modest. A fost rezervă cu Vitesse, şi a fost primul înlocuit în partidele de Liga Campionilor cu PAOK Salonic, fiind criticat de legendele Ajax-ului. Cel mai vocal a fost Marco Van Basten. Dacă nu pleacă Van den Beek sau David Neres, şansele ca Răzvan Marin să rămână titular sunt destul de mici.

Afla mai multe despre: razvan marin 

viewscnt
Articole similare