Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Tătăruşanu la Nantes! Presa din Franţa scrie că portarul nu va mai juca în acest sezon şi va pleca la vară

Probleme pentru Tătăruşanu la Nantes! Presa din Franţa scrie că portarul nu va mai juca în acest sezon şi va pleca la vară

Stranieri

Comentarii

Aventura lui Ciprian Tătăruşanu la FC Nantes este aproape de sfârşit, susţine presa din hexagon. Portarul naţionalei României nu va mai fi folosit în acest sezon la gruparea franceză şi urmează să se despartă de echipă din vară.

Ciprian Tătăruşanu, ajuns la 33 de ani, are multiple probleme la Nantes, atât cu conducerea clubului, cât şi cu antrenorul echipei. Vahid Halilhodzici, antrenorul francezilor, este nemulţumit de faptul că portarul a jucat cu infiltraţii în meciurile cu Suedia şi Insulele Feroe, potrivit L'Equipe, în timp ce la echipa de club a acuzat accidentarea şi a fost lăsat în afara lotului. 

Mai mult, jurnalistul francez Manu Lonjon susţine că "Tătă" nu va mai evolua în acest sezon şi va pleca de la Nantes. Fostului portar de la FCSB îi expiră contractul la vară, iar cele două părţi încă nu s-au înţeles asupra unui nou contract, iar clubul nu se va mai baza pe el dacă nu doreşte să mai rămână. Duminică, împotriva formaţiei Lille, Halilhodzici l-a preferat pe Dupe în poartă.

Ciprian Tătăruşanu a fost adus, în vara anului 2017, la FC Nantes de fostul antrenor al echipei, italianul Claudio Ranieri. Portarul naţionalei României a plecat de la Fiorentina în Franţa liber de contract.

În acest sezon, el a apărat în 25 de meciuri din 29 disputate de Nantes în Ligue 1.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanufc nantes 

viewscnt
Articole similare