Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru un club de tradiţie! Echipa poate rămâne fără finanţare după ratarea obiectivului: ”Iau în calcul toate variantele”

Probleme pentru un club de tradiţie! Echipa poate rămâne fără finanţare după ratarea obiectivului: ”Iau în calcul toate variantele”

Liga 2

Comentarii

Ceahlăul Piatra Neamţ este una dintre surprizele plăcute ale sezonului din Liga 2. Nemţenii au ratat la mustaţă calificarea în play-off, însă s-au descurcat foarte bine pentru o echipă cu statut de nou-promovată, astfel că trupa lui Cristi Pustai în era emoţii în privinţa retrogradării.

Deşi Ceahlăul nu avea un obiectiv măreţ la începutul sezonului, aşteptările au crescut pe parcurs.

Galben-negrii au menţinut o formă constant bună în sezonul regular, însă înfrângerea cu Csikszereda din penultima etapă au năruit calculele făcute de nemţeni în lupta pentru promovare.

Echipa poate primi o lovitură grea după ratarea play-off-ului! Finanţatorul ameninţă că se retrage: ”O să analizez foarte bine”

Ratarea play-off-ului a creat dezamăgire, nu doar în rândul fanilor, ci şi în rândul oficialilor Ceahlăului. Anton Măzărianu, finanţatorul clubului, ia în calcul să se retragă de la Ceahlăul, decepţionat de faptul că autorităţile nu vor mai sprijini financiar echipa.

Situaţia incertă de la Ceahlăul a afectat clubul şi pe teren. Galben-negrii au bifat două înfrângeri din două pisibile în play-out, 1-2 cu Metaloglobus, respectiv 1-4 cu FC Argeş.

”O să analizez foarte bine dacă o să continui sau nu. Iau în calcul toate variantele. Deocamdată nu am luat o decizie. Probabil într-o lună de zile voi stabili ce facem mai departe? Dacă iau decizia de a mă retrage, înseamnă că nu voi mai susţine financiar clubul.

Asta nu înseamnă că nu se pot găsi alţi investitori care să susţină activitatea mai departe. Mă refer strict la susţinerea financară. Dar, deocamdată, nu trag nicio concluzie până nu analizez foarte bine lucrurile şi cam într-o lună de zile voi lua decizia finală”, a declarat Anton Măzărianu, pentru Liga2.prosport.ro.

Afla mai multe despre: liga 2ceahlăul piatra neamţ 

viewscnt
Articole similare